reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Mój T tez pije nie wiele, prawie wcale. W wigilię idziemy do znajomych, a znajomy ma wtedy urodziny tyle ze T powiedział, że nigdy nic nie wiadomo i on się wypisuje nawet z urodzinowych toasty w sylwestra jesteśmy sami, bo nam się udało wykręcić wiec tez problem z głowy:)

Agulaq_b ważne, że masz wyniki. Reszta się zajmą w szpitalu. Głowa do góry kochana, choc domyślam się, że się martwisz:)

reklama
Jak ktoś nie ma do porodu wyniku gbsu to podają antybola profilaktycznie.

Mój się mnie dziś pyta czy nie boję się porodu, będzie mnie bolało znów itd... Nosz ku... wcale... :-\

Ja na sylwka planuje piccolo zakupić hehe o ile dotrwam.....

Ostatnia edycja:
Agulqa_b dokładnie tak jak pisze Megami o tym antybiotyku, nawet Gochson o tym wspomniała ze nie miała gbs badania bo za wcześnie było i jej dali w razie w. Wiec spokojnie, dostaniesz antybiotyk i po krzyku

Megami mój wie ze jestem zryta i się porodu doczekać nie mogę i się w ogóle nie boję bólu :p on jest od panikowania :p

Ja sylwestra w sushi haus ze starym, teściowa robi ognisko na ranczo i bierze Ole do siebie wiec ja mam noc sylwestrowa z sushi :)

Hej, dzisiaj byli u mnie goście, dzień przed urodzinami na kawie...

Dziewczyny zaczynam panikować :no: jutro jeszcze do Gd do hematologa, potem wracamy i pakujemy mnie tak ostatecznie i we wtorek szpital :szok: cieszę się, ale też bardzo boję...z Wami to już w ogóle nie będę miała kontaktu, bo nie mam neta. Jedynie będę smsy wysyłać do którejś co tam u mnie... ale wizja 2-3 tygodni w szpitalu mnie trochę przerasta, tym bardziej, że nie wiem jakie będą decyzje lekarzy..

Nie wiem czy uda mi się jutro wejść i z Wami pożegnać, ale się postaram :tak:

Złożylismy wózek bo goście chcieli zobaczyć, choinka ubrana, może wrzucę zdjęcie na wątku zakupowym.

Emilchen szkoda ze bez neta
Moze chociaz starter i na kom bedziesz mogla miec?_ z nami zawsze razniej by Ci bylo, a i wsparcie bys od nas miala :-)
Tak czy siak na pewno wszystko beczie ok, bedziemy trzymac kciuki i czekac na wiesci od Ciebie :-)

Ja tam mężowi pozwolę pić, chociaż w sumie nigdzie nie idziemy.
4 lata temu nie pił, ale oficjalny termin miałam na 2 stycznia, więc ryzyko większe, niż teraz z terminem na 27 stycznia :-p

No i dla mnie jednak ważne, żeby Młody był z 2015 roku, mam porównanie Tosi w przedszkolu, gdzie w maluszkach była najmłodsza, a w niczym nie odstawała od dzieci rok starszych, szybciej się uczyła i w ogóle.
W szkole to samo, rok przewagi nad dziećmi z grudnia...

reklama
Do góry