reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Siedzę właśnie w poczekalni gina. Pierwszy raz jest ktoś przede mną heh.
Mój biedny Tymcio po takiej przerwie straszną histerie zrobił jak go zostawiałam :-(
Aż mi go szkoda było, ale przecież nie będę go ze sobą ciągnąć wszędzie.
Jeszcze tylko jutro i oboje mają przerwę do 7.01 :-)

No ja też bym chętnie spać poszła.

Doggi u mnie mąż też tak na grudzień liczy z porodem, bo wtedy będzie między dziewczynami "rok po roku";-)

Agulqa ja jak rodziłam Domi to nie miałam wyników gbs i dostałam kroplówkę z antybiotykiem. A bałaganem się nie przejmuj, Robercik będzie widział na odległość ok 30cm:-D u mnie tylko kołyska przygotowana w pokoju a reszta jak składzik wygląda

Bada mocno trzymam kciuki za szybki powrót już z Gniewkim

Emilchen kciuki, kciuki, kciuki

hej!

agulqa, dostaniesz antybole i będzie dobrze ;-)
a pokoju dla młodej też jeszcze u nas nie ma, więc nie jesteś sama ;-)

bada, emilchen, KCIUKI!!! :tak::tak::tak:

miłego dnia;-)

Ł pojechal chory do roboty ixjego cudowny kierownik powiedzial by wzial 2dni z urlopu za ten rok i jechal do domu lezec i odchorowac
No i wraca juz, wiec dzis i jutro wolne a w wigilie od 9 do 13 w robocie

Dobry!
Pospalam prawie do 10! Jutro i w Wigilie juz nie bedzie tak dobrze :-)

Zaś jakieś głupie sny miałam.
Pogoda za oknem dobijająca. Co Tu dzisiaj począć???

reklama
Do góry