reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

AZA mój tydzień temy pił z chłopakami i aż do porodu powiedxial ze nie pije bo teraz to nigdy nic nie wiadomo i musi być gotowy

Tylko usiąde a pies juz na mnie, a hak T albo Ola chcą się przytulic to ich nosem wygania :p

Załączniki

• 1419194208689.jpg
    1419194208689.jpg
    16,3 KB · Wyświetleń: 45
reklama
Mój to chyba będzie miał zakaz od świąt, bo ktoś mnie w razie w do Krk odwieźć musi :-D chyba że urodzę do środy

My sylwka spędzamy sami więc mój pić nie będzie, a nawet sam zapowiedział już, że w święta nie będzie pił, bo tak na prawdę nigdy nie wiadomo kiedy się poród może zacząć ;-)

Alecta dokładnie bo może i nasze szyjki gotowe teraz nie są ale kto wie co będzie za kilka dni czasem tak jest od zera do bohatera i trzeba się z tym liczyć (choć jak pisałam w moim przypadku na cud juz nie liczę)

Mommy powiem Ci ze nie wiem co gorsze :-D

Dagi ja bym chyba nie ryzykowala porodu bez :p

Aza zwariowalabym
Moja tesciowa mieszka obok mnoe a widzimy sie co kilka dni na kilka h
I wystarczy :-D

Doggi ja ostatnio po bigosie w szpitalu wyladowalam i do tej pory na sama mysli mi zle :p

Moj ł powiedzial ze w sylwka tylko lampka szampana

Gadalam wlasnie z moja mama i powiedzialam o paciorkowcu
Oczywiscie sie wystraszyla ze co jesli antybiotyk nie zacznie dzialac itp...
Eh bez sensu to wszystko
Dzis sie naczytalam ze powoduje u dziecka raka pluc, zapalenie opon mozgowych a nawet sepse
Szczerze to chyba bym wolala by polozyli mnie do szpitala dali antybiotyk i zrobili w ostatecznosci cc
Byle tylko maly byl zdrowy :-(

Agulqa bez paniki :-) masa dziewczyn ma dodatni gbs, dostają antybola i jest ok, a jak nie zdążą to dziecko dostaje i też jest ok. Najgorzej jak nie wiadomo czy matka miała + i nie zdążyli podać a po porodzie coś z dzieckiem się dzieje. A jak wiedzą to od razu podają co trzeba :-)

Doggi ależ słodka ta Twoja przylepa ;-)

My nie mamy tego problemu, bo A nie zrobił w końcu prawa jazdy no i jeszcze nie mamy samochodu, dopiero w styczniu będzie pewnie. Nawet jak będzie to i tak przecież do porodu prowadzić sama nie będę :-D Także jakby coś to taxi i w niecałe 15 minut jestem w szpitalu..

reklama
Do góry