reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Alecta , tasia :-D:-D:-D:-D Bo my wyluzowane jesteśmy, bez spiny :D

Doggi ja mam też łatwy przepis na dobre ciasto ale kurde no.... Wolę jeść niż lepic :-D No i ja jak usiądę i zacznę lepić to zawsze ponad 100 wyjdzie , teraz na święta tylko mieszane zrobiłam, nażrę się tej kapuchy i mnie przeczyści znowu :zawstydzona/y:

Co do lewatywy to ja się boję , że mnie już przed porodem tak przegoni że lewatywy nie trzeba będzie robić i mam czarne wizję gdzie będę "sikać pupą" w drodze do szpitala :-D Jeszcze jakby noc była to luz a w dzień... w rowie, jak mnie po drodze złapie? :-D

Siedzę tak i coś bym zjadła a nie wiem co.... Niby mam ochotę na pizze a jednak nie.... Hm....

Ostatnia edycja:
reklama
Ja nie mam piłki do skakania, nawet nie miałabym gdzie jej trzymać za bardzo ;-)
Ja mogę rodzić po 11.01, więc czekam cierpliwie, a właściwie to nic z cierpliwością nie ma wspólnego. Ja już chcę rodzić!!!!
Już bycie w ciąży mnie zmęczyło.
A poza tym mam już wszystko gotowe, więc.. nic tylko przywitać małego w naszym domku.

Ja jutro sobie chyba śledzie zrobię w sosie jogurtowym z jabłkiem i cebulą, taki kaprys o! To taka nagroda za jutrzejszy poranek w poradni.. Ciekawe czy znowu trafię na tą samą wredną pindę co na dwóch ostatnich wizytach..Matko co za babsztyl. :wściekła/y:

A ja chyba poskacze sobie też piłce, bo w sumie dosyć się już należałam dziś. Właśnie zjadłam kolacje która zrobił mój T, łeb mi pęka. W ogóle czuje się taka jakaś nie wiem.

Ja tak jak jenn mogę już rodzic. Wszystko gotowe wiec nie mam nic przeciwko. T zacznie urlop tacierzynski w dniu kiedy urodze wiec problemu z tym nie ma. Jutro pojadę po ten laktator i może pójdę do tkmaxx i kupie sobie coś:p

Co do lewatywy to ja tylko liczę, że mnie przed porodem przeczysci, bo tu nie robią w ogóle lewatywy...wiec lipa.

Poza tym położyłam się na plecach bo.bolą i JA ODDYCHAM nie duszę się normalnie leżę i oddycham jak mi tego brakowało od razu umysł jaśniejszy!

Zazdroszczę!!! :confused2: Ja na plecach - nie ma bata, jakbym głaz miała na sobie, raz, że się duszę, dwa, że kręgosłup w momencie tak boli, że się skichać chcę...
Sernik bez spodu ;-)

MommyTiger, mnie czyściło równo przed porodem, a i tak zrobili lewatywę :cool:

Też bym już chciała urodzić, ale nie ma bata w grudniu, musi być drugie styczniowe :-D

Agulqa mogę się zamienić :-D

Dagi jaki laktator kupujesz? Ja mam aventa zwykły ;-)

W sumie też już mam wszystko gotowe ale do stycznia niech czeka ;-) O rok młodszy będzie :-D

Lay my dzisiaj na obiad pojechaliśmy, zjadłam rosół z kołdunami, pierś w sosie kurkowym i dobiłam lodami z bitą śmietaną - już wiedziałam czym to się skończy....Przeczucie mnie nie pomyliło :-/

reklama
Agulaq_b szczerze, koleżanka przywiozła sobie i mi z polski. Mam w domu, ale nie wiem czy użyje.

Mommy zastanawiam się nad dr brown albo ta mendel'a, dziewczyny polecają, ale przyznam, że cena mnie przeraża troszkę. Zobaczę jutro.

Ostatnia edycja:
Do góry