reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Nulini no teraz to już nigdy nic nie wiadomo, nie znamy dnia ani godziny kochana.

Jejku jak by się urodził na święta to jak Pan Jezus owinięty w pieluszke...a tak serio pewnie w szpitalu by Cię jakoś poratowali.

reklama
Jezyk nie mam pojęcia :( żaden możliwy majster nie odbiera tel od wczoraj, Tomek powiedział że stanie na głowie żeby to ogarnąć.... Czyli czeka nas zimna woda pewnie do końca roku :/

nulini u mnie w szpitalu nowe przyszło i w pierwszej dobie noworodka tylko w taki niby rożek zawijają na gołe ciałko i pampers do tego :tak:

telefon mi się popsuł,a raczej bateria padła z dnia na dzień i nie trzyma w ogóle,w nocy naładowałam chciałam wejśc rano na BB i zgasł z powodu rozładowanej baterii,szlak mnie trafi raz ,że 3 tygodnie temu przedłużyłam umowę bez tel,a do tego ,że teraz ten szpital,a ja na kabelku będę ,***** takie te nowe telefony :-(

Doggi masz takie piec dwuobiegowy? Ogrzewanie+woda? Z tymi piecami to masakra. Nie dość że same w sobie są drogie to jeszcze czasem okazuje się ze przy usterce jakiejś większej części nie opłaca się jej naprawiać ani wymieniać.

A może spróbuj zadzwonić do autoryzowanego serwisu choć to będzie pewnie więcej kosztowało niż jak zamówienie majstra z uprawnieniami.

Nie Dagi ja mam dwa piece, w piwnicy jest taki wielki gigant do ogrzewania, kuchenki itp i w kuchni mam taki mały piecyk gazowy stricte do wody junkers i tam coś się porobiło tak ze iskra idzie ale gaz się nie podpala on w ogóle jakby nie dochodzi tam :/ wczoraj pół dnia spędziłam na rozszyfrowaniu tego pieca rozlozylam ho na części i coś z dopływem gazu jest nie teges :(

Autoryzowany serwis w warszawie i też nie odbierają :(

reklama
Doggi uuu to faktycznie tragedia bez cieplej wody, dobrze, że masz cieplutko w domu. A z takimi piecykami nie ma zartow.
Hm...Tez kiedyś miałam problem z takim piecem z tym, ze ja miałam dwuobiegowy do grzania wody i ogrzewal mieszkanie, ale u mnie po usterce trzeba było cały pięć wymienić. Mam nadzieje, ze dodzwonić się gdzie gdziekolwiek tylko do jakiegoś fachowca który przed świętami będzie miał czas żeby to zrobić.

Do góry