reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Haha oni od znajomego lesniczego brali taką której już nikt nie chciał haha przygarneli niechciana choinkę :-D

DAGI też dobra :-D ja się zastanawiam czy nie wezmę tej małej z lidla :p

reklama
Femme aaa to zmienia postać rzeczy, to bardzo ładnie, że przygarneli takiej której nikt nie chciał.

No my mamy taką, bo nie mam miejsca na większą, ale mam też balustrade ze schodów ozdobiona lampkami i one tworzya jako taki klimat:p nie mam głowy w tym roku do tego:p

Mcpearl mnie tez krzyz lupie juznod dluzszego czasu

Femme choinka zaje.bista
Bylo takich full
Wiec sorry, ja wolalam nizsza ale gesta :p

Dagi ladna i sie nie czepiaj
Wazne ze klimat jest

Wczoraj bylismy na zapiekankach na bp i jeczalam ł ze ja nie wracam do domu bez choinki
A to stacja kolo szpitala
I akurat przyszla zaplcic polozna ktora pod ktg mnie podpinala
Ubaw ze mnie miala lekki ;-) skorzyla mnie ze bylam dzis i sie posmiala :p
Ale mam co chcialam i wrocilisny z ladna choinka ixnajwazniejsze niedroga :-)
Juuuupi

Ł zasnal na kanapie przed kompem (zakaz kompa w sypialni znow obowiazuje)
I przyszedl kolo 3 jak go zawolalam
A trwalo budzenie go chyba z10mim
Mialam w planach spac sama, cale wyro itp ale nie moglam zasnac bez zarzucenia nogi na dziada :p

Femme- miło z ich strony że przygarnęli niechcianą choinkę :D :p

Ja dziś naprawdę nic nie robię. Mam bigos i ugotuje lazanki na obiad. Jedynie pranie się robi, ale to standard.

Miłego dnia dziewczyny. U nas ciepło, ale strasznie wieje.

Aaaa poród mi się śnił. Było szybko i bezbolesnie??? I Franus taki cudny, już mi się go chce.

Nie no jasne, że się nie liczy.

Agulaq_b no ja też jeczalam T o tej choince, bo w sumie między innymi wczoraj po nią pojechaliśmy. Jezu ale bym zjadła hot doga z bp.....
No widzisz polozna wszędzie Cie znajdzie:)

Ja to czasem mam taki ból tej kości lonowej, że nie umiem obrocic się z boku na bok.... Do tego Zocha jak zarzuci kopniakiem to aż mnie skręca.

A ja jeszcze nie wiem co ma obiad, chwilowo na tapecie lista zakupów, choinka i odkopanie ozdób ze strychu. Wszystko do jedzenia zaczynam w poniedziałek robić.

reklama
Mam nadzieję, że te bóle nie zapowiadają szybkiego porodu...młoda trzaska mnie po szyjce, pachwiny mnie bolą przy chodzeniu i nie wiem ale chyba brzuch mi się nieco obniżył. Byle do stycznia.

Do góry