reklama
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Jejku jak by się urodził na święta to jak Pan Jezus owinięty w pieluszke...a tak serio pewnie w szpitalu by Cię jakoś poratowali.
Dobrze, że miałby się w co załatwiać chociaż
Gorzej ze mną, bo dopiero czekam na zakupy z podkładami chociażby
bada, ale kijowo z tym telefonem!!! Musisz coś wykombinować zanim rodzić pojedziesz...
Doggi, no szlag by to z tym piecem!
Unita, pierwszy raz coś takiego widzę
Doggi bidulko współczuję.
Jak mieszkałam w wlc to tam co roku w sierpniu na 2 tyg ciepłą wodę wylaczali, bo coś z rurami robili więc wiem jaki to ból.
Bada, dokładnie sprawdź ładowarkę, bo może z nią jest jakiś problem.
A ja już po długiej kąpieli, krupnik się robi, pranie wstawione.
Mąż właśnie odkurza :-)
W ogóle Ł przychodzi do mnie i mówi:
Ł: nasz syn nie jest skory do okazywania uczuć.
Ja: jak to, nie zauważyłam
Ł: to patrz! Tymon kocham Cię
T: cicho tam
J: Tymonku kocham Cię
T: Ja teś
J: no widzisz Łukaszku, mówię, że nie zauważyłam
Jak mieszkałam w wlc to tam co roku w sierpniu na 2 tyg ciepłą wodę wylaczali, bo coś z rurami robili więc wiem jaki to ból.
Bada, dokładnie sprawdź ładowarkę, bo może z nią jest jakiś problem.
A ja już po długiej kąpieli, krupnik się robi, pranie wstawione.
Mąż właśnie odkurza :-)
W ogóle Ł przychodzi do mnie i mówi:
Ł: nasz syn nie jest skory do okazywania uczuć.
Ja: jak to, nie zauważyłam
Ł: to patrz! Tymon kocham Cię
T: cicho tam
J: Tymonku kocham Cię
T: Ja teś
J: no widzisz Łukaszku, mówię, że nie zauważyłam
jenn200818
Fanka BB :)
alecta hahahahha słodziak :-)
Dziewczyny, to zapraszam na degustację, trochę tego jest. Przy okazji krańce wschodnie Polski pozwiedzacie
Kilka dni temu wysyłałam cioci paczkę (w okolice Bełchatowa) z kiełbasą, której u nich nie ma . Dziwne to strasznie, jak dla mnie, bo u nas taka kiełbasa to na porządku dziennym. Mam na myśli palcówkę, surową, podsuszaną.
Bez wody jakieś dwa tygodnie temu siedziałam i czekałam na prysznic... do 13.30 A jak się w końcu ubrałam, to dali wodę o 14.00 ...
Kilka dni temu wysyłałam cioci paczkę (w okolice Bełchatowa) z kiełbasą, której u nich nie ma . Dziwne to strasznie, jak dla mnie, bo u nas taka kiełbasa to na porządku dziennym. Mam na myśli palcówkę, surową, podsuszaną.
Bez wody jakieś dwa tygodnie temu siedziałam i czekałam na prysznic... do 13.30 A jak się w końcu ubrałam, to dali wodę o 14.00 ...
dagi27
Fanka BB :)
Unita ja znam ule, ale orzeszków nie, choc pewnie są pyszneee, u mnie właśnie robi się siemieniotka, uf udało mi się pozmywac naczynia, pralka ostatnia mam nadzieje w ten weekend.
Z nierobienia NIC dziś nici, musze jeszcze poprasować czego nienawidzę...nie wiem kiedy zacząć robić kapustę, mam świetny przepis ale obawiam się, że jak zacznę jutro to zepsuje się do wigilii.
Bada właśnie sprawdź ładowarke czy laduje ja kiedyś taka miałam ze niby tel cała noc lądowałam a tam np 10% później okazało się, że nie było styku w któryms miejscu w kabelku i tyle, albo z wtyczka coś jest nie tak.
Z nierobienia NIC dziś nici, musze jeszcze poprasować czego nienawidzę...nie wiem kiedy zacząć robić kapustę, mam świetny przepis ale obawiam się, że jak zacznę jutro to zepsuje się do wigilii.
Bada właśnie sprawdź ładowarke czy laduje ja kiedyś taka miałam ze niby tel cała noc lądowałam a tam np 10% później okazało się, że nie było styku w któryms miejscu w kabelku i tyle, albo z wtyczka coś jest nie tak.
Ostatnia edycja:
reklama
femme fatal
Mama Ninki :)
Doggi o kurde nie zazdroszczę braku ciepłej wody :-/ no i miksera
UNITA fajne te orzechy ale nie mam foremki :-/
ALECTA hehe dzieciaki to mają teksty
Ja zarzuciłam maseczkę na twarz i leżę w wannie ;-) szkoda tylko że kot musiał akurat klocka postawić i mi klimat zdeczko popsuł
UNITA fajne te orzechy ale nie mam foremki :-/
ALECTA hehe dzieciaki to mają teksty
Ja zarzuciłam maseczkę na twarz i leżę w wannie ;-) szkoda tylko że kot musiał akurat klocka postawić i mi klimat zdeczko popsuł