reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

reklama
Jezyk, nie ma co pokazywać. Ja tylko grzywke podcielam i końcówki. Poza tym ryj mam niefotogeniczny :)
Jeśli chodzi o pierogi, to spakuj i wyślij do mnie. Ubostwiam!!!

Nulini, w CCC. Ja chciałam takie zwykle na teraz, coby pozniej szkoda nie było wyrzucić. Dałam za nie, uwaga, zawrotna sumę 84 zł po znizce 30%. Szkoda mi było kasy na skórzane. Z reszta takie mam tylko wciągane. A ze nogi puchną to nie włożę :(

ImageUploadedByForum BabyBoom1418916056.979175.jpg

Takie zwykle.

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1418916056.979175.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1418916056.979175.jpg
    14,8 KB · Wyświetleń: 41
Laydeek super ze zakuoy udane

Jezyk dobeze masz z mamusia :-)

Mnie szlag trafia
Odpuscilam Robsonowe rzeczy i koncze butelke na prezent dla mamy
Muz nigdy nikomu nie bede obiecac takiego prezwntu
Zajechac sie idzie :p

Agulqa bo co Ty :p

Ja odpuściłam robienie skarbonki i świecznika dla szwagierek, bo chcę mieć w weekend już wszystko posprzątane na święta, a nie bawić się dalej w ścieranie itp.
Kupię po prostu jakąś drobnostke i tyle.
Dzisiaj położyłam ostatnią warstwę lakieru na pudełko, a jutro skończę lakierować tacę i zawijam swój majdan :p

LayDeek fajne te butki, w moim stylu :-D

Dżizas jak mnie cycki bolą i co chwila takie mrowienie w nich czuję jakby mi pokarm napływał.
A sutów to dotknąć nie mogę tak jakby to pierwsze tygodnie były

Ostatnia edycja:
Mnie właśnie nie bolą o dziwo, wcześniej jak pracowałam to aż mnie patrzyły, ale myślałam, że to z zimna u mnie w pracy....ale sutki to bolą jak cholera strasznie tkliwe są o dziwo cycki nie urosły za bardzo (chwała im za to) ale siara juz leci....

Jezyk kochana mama :-) !

A ja uszykowala wszystko do lozeczka i dalam mamie instrukcje:-)

Jej nie moge uwiezyc ze wroce juz z dziewczynkami:-D

Ale durna baba ze mnie, ugotowalam wczoraj pyszna fasolowa a ze skonczylam o 22 to jakos tak ja ladnie nakrylam i co i szlag ja trasfil - skisla :-( a ja tak o niej marzylam:-) !

reklama
Do góry