reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

reklama
Karpanna dzięki, pytam bo właśnie mi się przypomniało jak koleżanka mi mówiła, że wjechała na porodowke z bólami krzyżowymi i ze ma tyłozgięcie macicy....i mi się przypomniało, że też mam. Ale nie umiałam nic znaleźć na necie a moja polozna zrobiła wielkie oczy jak ja o to zapytalam.

Karpanna ja tez tak robie ale teraz jakos sie nie moge zabrac za organizacje tego lozeczka :p

Stokrotka jak masz porobione to sie poloz i odpoczywaj ile wlezie, film jakis ogladnij, zrob cos dla siebie. Później z dziewczynkami bedziesz miała full zajęć :)

Dagi ponoć przy tylozgieciu często są krzyżowe bo przy skurczu macicy napinaja się mocniej więzadła macicy ale jak widać nie jest to reguła skoro karpanna raz miala a raz nie :)

Dagi - ja piszę jak było u mnie nie słyszałam nigdy o tym związku. Jedyne co to że z zapłodnieniem mogą być kłopoty czego też nie potwierdzam.

Gosiane - ja dopiero dziś się zebrałam i wszystko porobiłam. Jestem spokojniejsza że porobione, tylko wciąż mi się przypomina co jeszcze trzeba zrobić.

Moje panny widzą jak się krzątam z walizką łóżeczkiem itd i myślały że już jadę rodzić. :-)

Miałam zapytać czy te wszystkie leżaczki bujaczki są od urodzenia czy od 1 miesiąca? bo nie wiem czy składać czy czekać?

Ja mam taki Leżaczek-bujaczek z zabawkami

i jest napisane pd urodzenia ale to chyba przegięcie. Jak Wy myślicie?

Ostatnia edycja:
Kupiłam buty, zaliczyłam przy okazji fryzjera!!! Dzien zaliczam do udanych!!!!

Doggi, wchodzę dzis do mini centrum w Tychach i co widzę???? Esotiq otworzyli!!!!

Dagi- ja też mam tylozgiecie i bóle krzyżowe mialam tylko przy jednym porodzie.
Za to teraz krzyż mnie boli od miesięcy ;)

Laydeek- pokaż się po fryzjerze :)

Dziewczyny czekam na Was z tymi pierogami i czekam. Narobilam tyle, że mi nogi w doope wchodzą(nie umiem lepic na siedząco), obżarłam się i odpoczywam.

Mama mi przywiozła torbę do szpitala :) w połowie spakowana:) nowe ręczniki, skarpetki, stanik do karmienia, szlafrok (śliczny!) pizamke i gacie takie bawełniane zwykle, że nie żal potem nawet wyrzucić.

Teraz mi sprząta, ale to pikus, najważniejsze że poprasuje ciuszki :)

reklama
Jezyk ja to miałam tragedię za każdym razem jak miałam okres....Czasem nawet musiałem do szpitala jechać bo mdlalam z bolu.....
Karpanna ja mam podobny i tez niby pisze na nim 0+ niby ludzie używają choć ja też mam wątpliwości.....

Ostatnia edycja:
Do góry