reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2015

Tez spakowalam 62:) dobra dość spraw kosztów kościelnych:) za chwilkę święta, tez tak macie, że odliczanie do świąt, później do sylwestra a następnie do terminu? Ja teraz mam etap swieta-sylwester-przylot mamy i termin choć z tym ostatnim jak wszystkie wiemy różnie bywa;)

reklama
Pakuję bodziaka, pajacyk, skarpetki, kombinezon i czapeczkę no i kocyk oczywiście. Jakby były duże mrozy to dołożę bluzę i chyba wsio no nie.
Oki to ja 62 pakuję. A Wam tez wydają się te ubranka takie malutkie?

Dagi moja siostra urodziła w dzień przylotu mamy do niej:-) Moja mama z lotniska prosto do szpitala została zawieziona poznać wnuka

Tasia a wiesz, że wczoraj o tym gadaliśmy z T....Haha to by były jaja.

Karpanna no dla mnie one są jak dla lalki. Takie maleńkie. U mnie właśnie ostatnia pralka się puszcza z pościelą do kołyski i paroma rzeczami

Pościeliłam łóżeczko, ubrałam poduszkę do karmienia, złożyłam rożek i nakleiłam ocean nad łóżeczko ( kupiłam te naklejki dawno temu w lidlu za 3 zł a są ładniejsze niż te drogie z leroy merlin.

reklama
my bralismy slub konkordatowy i dalismy razem z zapowiedziami 300zl+50zl w parafii meza.. jeszcze troche oszukalam ksiedza bo myslal ze w tej drugiej parafi mielismy nauki o seksie, a my ich nie odbylismy bo koztowaly 100zl! i zyje ;-);-)
a wesela nie bylo bo kasy nie mielismy a nie chcialam zeby rodzice nam sponsorowali bo moj ojciec sam z mlodociana i na rencie wiec nawet z kredytem by mial problem.. a i tak poszlo troche kasy bo obiad na ok 25 osob i poprawiny na ogrodzie u taty, ale plus nocleg dla rodziny G ktorych jest wiecej niz moich.. ogolnie nie milo wspominam i zaluje ze nie zrobilm tak jak chcialam na poczatku czyli tylko slub i ewentualnie na pizze ze swiadkami.. :tak:
tylko sesja mi sie podobala:-)

a tak poza tym 2 dni temu wyskoczyl mi taki mega pryszcz na brodzie i taka tlusta jest ze szok:szok: a w calej ciazy zero wypryskow i problemow jakichkolwiek ze skora.. czyzby za duzo hormonow czy jak??

w ogole jestem odwazna i nalezy mi sie medal, bo dalam zafarbowac mezowi wlosy!:tak: i to z blond na ciemny braz! a dodam ze nigdy nic takiego nie robil:tak: ale pokryl wszystko!!:-)

Do góry