reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Sprite dzieki za info
Na pewno zanim sie zapisze przemysle za o przeciw :-)

Dagi wspolczuje, moze organizmmoczyszcza sie przed porodem?:-D

Nulini ja tak prawie zawsze mam...

U mnie sie dzies slonko przebija, ale bez szalu

reklama
Ja pamiętam jak byłam pierwszy raz u gina, miałam chyba z 15lat i podejrzewali u mnie zapalenie wyrostka, jak wykluczyli to wysłali mnie na oddział ginekologiczny i tak zbadał mnie lekarza, dla mnie masakra, bo byłam dziewica wiec nie badał mnie dowcipnie....a i tak nie wspomne o bólu jaki mi towarzyszył tu jak mnie nadal gin chyba w 34tc, w życiu mnie żadne badanie ginekologiczne tak nie bolało.....tragedia.

Agulaq_b nie wiem jak się oczyszcza to niech robi to szybciej albo mniej drastycznie bo Zocha wyjdzie mi nosem albo buzia a nie dołem jak tak dalej pójdzie....

Ja jak dagi za dzieciaka mialam usg i nie dopochwowe
Bolalo jak cholera
Chociaz yo pewnie nie jego wina, po porostu tem otwor nie jest stworziny do tgo plus stres itp
Co zrobic
Ale wiwcej nie poszlam do tego gina mimo ze donry byl i zle nie chcial :-)

Pozniej juz mialam tylko na gimekologii w inie glupia lekarke
Ale co zrobic

Mommy dzieki za info

Ja przepakowalam juz torbe, zostaly do wrzucenia lumpki dla malego, stanik ktorego jeszcze nie kupilam i dokumemty oraz kosmetyki czyli to co na ostatnia chwile,:-)

Ja czekam na pajace aż przyjdą i biorę się za pranie i pakowanie.
Tylko muszę jeszcze gina zapytać co dla młodej musze wziąć, bo na ostatniej wizycie zapomniałam.

reklama
ja się pakować będę po świętach ;) jak paczka od mamy z anglii przyjdzie ;)

przed chwilą porodówke na polsat cafe oglądałam - jezuniu ale ryczałam jak sie maluszki pojawiły :szok:

Do góry