reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Elutka no to szczęściara :-)

Ja to miałam różne przeprawy z okresem, był czas kiedy go nie miałam przez prawie rok.

Może i nie lubię jakoś przesadnie zimy, no ale to co jest w tym roku to jest jakaś anomalia.. ja chcę śniegu chociaż trochę!

reklama
Elutka dopiero na wiosnę? Ja na wiosnę juz chcę być fit :p

Jenn dlatego żeby za dobrze nie było. Ja mam już gdzieś czy śpię czy nie a czas znów leci jak powinien czyli szybko, dziś kończę 36tc i jaram się tym :)

Elutka ja tak samo równo 9 miesięcy po porodzie okres dostałam, to były piękne dni :)

Moja nocka tez do niczego... Do 3ciej skurcze miałam i zasnęłam ale nie wiem czy zasnęłam ze zmęczenia czy przeszły bo wstając na siku lapaly mnie i teraz jak wstałam to też są więc już nie wiem jak to jest. Królestwo dam za spanie na brzuchu, jak ja za tym tęsknię!!

Mi po 3 mies niestety wrócił, ale bywa, że i ile karmisz, tyle nie masz, np 2 lata spokoju.

Młode spać nie dają, a ciemno jeszcze... :-\

Miłego dnia!

Doggi ja jestem straszny zmarzluch i nikt mnie do biegania pewnie przed wiosną nie zagoni a na fitness raczej funduszy nie znajde, ale...mam Xbox'a i np zumbe! Hurra! Uratowana! Będę ćwiczyć w domu :-D współczuję znowu skurczy..na brzuszku już niedługo się polozysz ;-)
Ja coś rozdrazniona jestem...wszystko mnie denerwuje

Mcpearl- ja bym się tak nie przejmowała kilkoma opiniami. Znajdź szpital czy lekarza którego wszyscy bez wyjątku chwalą? No nie ma takiego. Ważne żeby Tobie pasował.

Ja do wiosny też bym chciała być już fit :p

A ja się nie wyspalam, Cyprian spał ze mną i budzilam się na każdy jego ruch. Padne zaraz.

Ja Nikoli nie karmiłam i okres dostałam chyba miesiąc po zakończeniu połogu, Tymka karmiłam to jakoś 6 m-cy później, a na cycu był 4 miesiące.

Ja ostatnio śpię jak zabita i aż się boje, że wkrótce to się skończy i wrócą bezsenne noce.
Doggi do tych Twoich pierników mąka żytnia też będzie spoko?

Megami ja tak mialam jaaa. T urodzil się 13.05.11 a @ dostalam 8.03.2012 ;) w dzien kobiet.

Dzien dobry dziewczymki ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Ja dzis poduszcze spie prawie na brzuchu
W sensie spie na taki meeeega boku czaswm sama az sie boje co u Robsona przez to

Wieje jak cholera, ł juz poszedl do roboty a ja znow nie spie :-\

Do góry