reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Agulqa_b tak naprawdę wszystko wyjdzie w praniu, i tylko lekarz tak naprawdę ci powie czy jest ok czy nie ale o tak założę się ze z basenem będziesz musiała czekać i to może nawet więcej niż 6tyg, bo wiesz jakby cie nacinali to dodatkowa rana jest mię zawsze dobrze się goi a weź niech się wda jakieś zakażenie to z ci.pki jesień średniowiecza masz. Proponuje inne sporty na początek ;)

Najpierw u Szustaków chciałam (tam mieliśmy ślubną) ale oni mają odległe terminy i w sumie u kogo innego spróbujemy i wybrałam Wegner :-) Jak będzie ok to w kwietniu małemu na wielkanoc sesje zrobimy , przebierzemy go za kurczoka albo kicaja :-D:-D

Ja zawsze jeżdzę (jeżdziłam) na ten na Toruńskiej, ten nasz "aquapark" :-D:-D:-D

Doggi nad tym właśnie ubolewam. Ja przez 6 tyg będę wyjęta z "życia publicznego" :-D W pampersach (dla mnie podpaska to jak pampers :-/ ) tylko w nocy, tak całe życie tylko tampony. No qrwicy dostaje z podpaska w gaciach i jak ja będę musiała gdzieś do ludzi iść to amoku mogę przez przypadek dostać :-D

Ostatnia edycja:
Noo tak myslalam doggi
Ale jakos dzis mnie na basen wzielo, duzo wody i w ogole ;-)
No nic zawsze od spacerow po mieszkaniu ;-)

No mommy bylam tam wlasnie, na delfinie i w barcinie
I kurde w tym na torunskiej bylo tak hmmm nieswiezo :p walilo kiblem ogolnie :p
Ale mojemu ł najbardziej sie tam podobalo
No i ja bede szukac jakis zajec na basenie dla siebie i bobasa :-)
Tatus bedzie musial na nie zarobic ;-)

:-D Ja nie lubię na delfinie bo za dzieciaka tam na sekcje chodziłam i jakiś uraz mam czy coś :-D

Zajęcia dla maluszków były właśnie tam na Toruńskiej ale nie wiem czy dalej są, też chcemy na nie chodzić. Tyle , że dla mnie to woda powinna być jakaś inna, specjalna w której każdy dupy nie będzie moczył a tam w tym baseniku gdzie odbywały się zajęcia to w innych godzinach normalnie wszyscy mogli korzystać....Sama nie wiem. No i nie wiem czy dalej się odbywają tam te zajęcia.

Mommy ja też tylko tampony i tez Sue bałam tego połogu ale u mnie był na tyle łaskawy ze krwawilam 2 dni, potem tydzień delikatny okres taki naprawdę delikatny a potem plamienia i po 4ech tyg śladu nie było :D

Agulqa_b to ja już jedną nogą jestem na biezni no umieram z tęsknoty za bieganiem

Mommy my tam poszlismy w wakacje jak torunska byla zamknieta
Jakis czas temu gdzies na necie wodzialam info ze sa ale dzis nie moglam znalezc :-\

Dla mnie tez podpaski to zlo konieczne
Ale nic nie poczniemy niestety

Doggi no ja licze na to ze kupie w koncu porzadne buty do biegania i rusze w teren
Mam nadzieje ze mobilizacji nie braknie ;-)

reklama
Ja właśnie się ocknelam.

Ogólnie tez nie znoszę podpaski, jak dla mnie to ostateczność, po porodzie nie wiem jak wygląda z plamieniem, ale pewnie z tymi 6tyg należy się liczyć, po lyzeczkowaniu u mnie wszystko odbyło się expresowo.

Na basen tez mam zamiar chodzić z bejbikiem.

McPearl nie stresuj się, w niczym Ci to nie pomoże, pamiętaj "jeszcze się taki nie urodził co by każdemu dowodził" i zawsze znajdzie się ktoś komu coś nie pasowało....Owszem zdarzają się sytuacje patowe wręcz nie do przyjęcia, dlatego staram się nie czytać takich rzeczy i nie słuchać koleżanek a te jednak potrafią bardzo dokładnie zobrazować poród szczególnie te, które on boleśnie doświadczył. Wiec glowa do góry i proszę mi się nie stresować.

Do góry