reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
To już wiem kto mi moje słońce zabrał.
Dzisiaj u nas deszczowo :-/

Gochson ja też Co zazdroszczę wolności ;-)

My już po śniadaniu, Tymko po inhalacji i racze się teraz kawka :-D
Lilka z tego wszystkiego aż czkawki dostała :p

Dobrze, że nie muszę dzisiaj obiadu robić, bo jeszcze mamy zupę z wczoraj.
Lenia mam jak nie wiem.
Może chce któraś z Was polakierować za mnie pier.dółki :p

Aza no lepiej sie spakuj, ja sie pakowalam w pospiechu i ze skurczami, wiec kompletnie nie pamietalam co mam zabrac. Na szczescie zawsze maz albo ktos innym moze dowiesc jakby czegos brakowalo.

Doggi moze juz niedlugo i Ty go poczujesz. No ja mam nadzieje ze macica sie obkurczy i szybko brzuch zniknie, ale ten bol to faktycznie nieprzyjemny

Elutka to super, mnie przed 32 tygodniem kazali jechac z 3 stopniem, a teraz jestem w tym co chcialam a on ma 2 stopien

słońca nie oddam :-p:-D
przy karmieniu zawsze bardziej boli,bo się macica kurczy i ponoć przy każdym porodzie bardziej jest to odczuwalne :sorry:ciekawe

ja na obiad robię kotlety sojowe z surówką i chlebkiem (Mikołaj je uwielbia)

Ponoć z każdym kolejnym bardziej, też nie pamiętam by przy 1 bolało, przy drugim pamiętam :-D Ssanie - oksytocyna - skurcze :-D

Gochson, a jak mała? Jest już z Tobą, czy jeszcze się wygrzewa?

U mnie deszcz :-( Mężu ma dziś urodziny więc obiadek i tort planuję zrobić ;-)

Megami mala caly czas w inkubatorze i nikt mi nie jest w stanie powiedziec ile polezy. Chodze do niej po 4-5 razy dziennie i sobie siedzimy, przytulamy sie, probujemy cycowac. Poza tym co 3 godziny odciagam mleko i jej zanosze. Nie jest tego duzo bo kolo 10ml, ale ona zjads kolo 30 wiec zawsze cos. Pewnie z kazdym odciaganiem bedzie lepiej, tylko juz mnie brodawki bola i ten brzuch....

Gochson teraz będzie już tylko lepiej! :)

co do basenu to też planujemy z Tymciem chodzić - od 3 miesiąca dzieci już mogą pluskać się w basenie :)
i też nie mogę się doczekać aż wrócę do formy.. wczoraj jak tak na siebie w lustrze patrzyłam to aż się zdołowałam :(
jak urodzę to proszę H żeby mi znów mulitsporta z roboty skołował bo tak jak jenn na okres ciąży zrezygnowałam ;)

podpasek też nie lubię ;/ i pewnie będzie ciężko się z nimi męczyć w połogu no ale to tylko pare tygodni tak że jakoś to będzie trzeba przeżyć :)

miłego dnia dziewczyny! :)

reklama
Do góry