reklama
To już wiem kto mi moje słońce zabrał.
Dzisiaj u nas deszczowo :-/
Gochson ja też Co zazdroszczę wolności ;-)
My już po śniadaniu, Tymko po inhalacji i racze się teraz kawka
Lilka z tego wszystkiego aż czkawki dostała
Dobrze, że nie muszę dzisiaj obiadu robić, bo jeszcze mamy zupę z wczoraj.
Lenia mam jak nie wiem.
Może chce któraś z Was polakierować za mnie pier.dółki
Dzisiaj u nas deszczowo :-/
Gochson ja też Co zazdroszczę wolności ;-)
My już po śniadaniu, Tymko po inhalacji i racze się teraz kawka
Lilka z tego wszystkiego aż czkawki dostała
Dobrze, że nie muszę dzisiaj obiadu robić, bo jeszcze mamy zupę z wczoraj.
Lenia mam jak nie wiem.
Może chce któraś z Was polakierować za mnie pier.dółki
Aza no lepiej sie spakuj, ja sie pakowalam w pospiechu i ze skurczami, wiec kompletnie nie pamietalam co mam zabrac. Na szczescie zawsze maz albo ktos innym moze dowiesc jakby czegos brakowalo.
Doggi moze juz niedlugo i Ty go poczujesz. No ja mam nadzieje ze macica sie obkurczy i szybko brzuch zniknie, ale ten bol to faktycznie nieprzyjemny
Elutka to super, mnie przed 32 tygodniem kazali jechac z 3 stopniem, a teraz jestem w tym co chcialam a on ma 2 stopien
Doggi moze juz niedlugo i Ty go poczujesz. No ja mam nadzieje ze macica sie obkurczy i szybko brzuch zniknie, ale ten bol to faktycznie nieprzyjemny
Elutka to super, mnie przed 32 tygodniem kazali jechac z 3 stopniem, a teraz jestem w tym co chcialam a on ma 2 stopien
bada m.
Fanka BB :)
słońca nie oddam
przy karmieniu zawsze bardziej boli,bo się macica kurczy i ponoć przy każdym porodzie bardziej jest to odczuwalne ciekawe
ja na obiad robię kotlety sojowe z surówką i chlebkiem (Mikołaj je uwielbia)
przy karmieniu zawsze bardziej boli,bo się macica kurczy i ponoć przy każdym porodzie bardziej jest to odczuwalne ciekawe
ja na obiad robię kotlety sojowe z surówką i chlebkiem (Mikołaj je uwielbia)
Megami
Bóg jest szaleńcem ;)
Ponoć z każdym kolejnym bardziej, też nie pamiętam by przy 1 bolało, przy drugim pamiętam Ssanie - oksytocyna - skurcze
Gochson, a jak mała? Jest już z Tobą, czy jeszcze się wygrzewa?
U mnie deszcz :-( Mężu ma dziś urodziny więc obiadek i tort planuję zrobić ;-)
Gochson, a jak mała? Jest już z Tobą, czy jeszcze się wygrzewa?
U mnie deszcz :-( Mężu ma dziś urodziny więc obiadek i tort planuję zrobić ;-)
agulqa_b
Zasnelam sobie jeszcze i glupi sasiad mnie obudzil
Od 2tyg robi remont i halasuje od 8 do 23
Juz mam dosc
Od 2tyg robi remont i halasuje od 8 do 23
Juz mam dosc
Megami mala caly czas w inkubatorze i nikt mi nie jest w stanie powiedziec ile polezy. Chodze do niej po 4-5 razy dziennie i sobie siedzimy, przytulamy sie, probujemy cycowac. Poza tym co 3 godziny odciagam mleko i jej zanosze. Nie jest tego duzo bo kolo 10ml, ale ona zjads kolo 30 wiec zawsze cos. Pewnie z kazdym odciaganiem bedzie lepiej, tylko juz mnie brodawki bola i ten brzuch....
Gochson teraz będzie już tylko lepiej!
co do basenu to też planujemy z Tymciem chodzić - od 3 miesiąca dzieci już mogą pluskać się w basenie
i też nie mogę się doczekać aż wrócę do formy.. wczoraj jak tak na siebie w lustrze patrzyłam to aż się zdołowałam
jak urodzę to proszę H żeby mi znów mulitsporta z roboty skołował bo tak jak jenn na okres ciąży zrezygnowałam
podpasek też nie lubię ;/ i pewnie będzie ciężko się z nimi męczyć w połogu no ale to tylko pare tygodni tak że jakoś to będzie trzeba przeżyć
miłego dnia dziewczyny!
co do basenu to też planujemy z Tymciem chodzić - od 3 miesiąca dzieci już mogą pluskać się w basenie
i też nie mogę się doczekać aż wrócę do formy.. wczoraj jak tak na siebie w lustrze patrzyłam to aż się zdołowałam
jak urodzę to proszę H żeby mi znów mulitsporta z roboty skołował bo tak jak jenn na okres ciąży zrezygnowałam
podpasek też nie lubię ;/ i pewnie będzie ciężko się z nimi męczyć w połogu no ale to tylko pare tygodni tak że jakoś to będzie trzeba przeżyć
miłego dnia dziewczyny!
reklama
jenn200818
Gochson jesteś dzielna, więc wszystko będzie dobrze Trzymam za Was mocno kciuki! Obyście szybko wróciły do domu