reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Alecta pszenna plus żytnia spoko.

Elutka ja też zmarzlak o to nieprzeciętny a biegając rozgrzewam się i potem ciepły prysznic i jest super :)

Alecta mam na ps3 taką grę, strasznie biedna, chyba że jakąś nową wydali. Ja często wchodzę na YouTube i 10min programy mel b jadę np rozgrzewka, pośladki, ABS. Nogi, brzuch i rozciąganie super ma te ćwiczenia!! Bo tej durnej chodakowskiej nie trawie i rzygam tęczą jsk ją widzę.

A nie mówiłam wam, byłam ostatnio na kawie i tam du.pęczki gadaly (te co tam pracują) o porodach w zgc i pytały mnie cxy opinia o szpitalu i rodzeniu w zgc die polepszyla no to mówię że opinie kiepskie ale ja mam to gdzieś byle pp prostu urodzić. I potem gadki o lekarzach to mówię że z całego serca polecam tego mojego i powiedziałam dlaczego i jak wizyty wyglądają i dodałam ze za to każdym nerwem mojego odradzam dr Górecka (ta pin.da co była w zastępstwie) i co się okazało one też miały doświadczenie "mile" z tą panią i tez słyszały ze kur.wa straszna (wiec to nie tylko ja mam takie "szczęście" na nią) jedna mówiła ze jej siostra - dziewica poszła do niej pierwszy raz na wizytę i ta ja tak przebadala ze przez trzy dni chodzić nie mogła i jej.błonę przebiła (na dzień dobry powiedxiala ze jest dziewica) i ona mówi ze ta jej sis była u niej jakieś trzy lata temu i fo tej pory nie była u żadnego innego gina bo się tak boi przez tą czarownice'!! Masz ręce mi opadły

reklama
Doggi co za pi.a..i potem dziwota, że dziewczyny są zrazone i nie chcą chodzić do gina..
Ja piza zumba mam jeszcze jakieś inne fajne programy do ćwiczeń na xb, teraz skojarzylam że zanim zaszłam zdarzyło mi się kilka razy skorzystać hihi :-D

No niestety w każdej dziedzinie zdarzają się takie cudeńka.. Tylko żal jest młodych osób które trafiają do takiej osoby. Trauma no i potem cieżko jest się przemóc i pójść do kogoś innego..

Witam dziewczynki, opuściłam Was na weekend bo jestem jakaś rozwalona. Na niczym nie mogę się skupić, zaległości w domu mam tyle, że nie wiem w co ręce włożyć. Zaczęłam prać wszystkie rzeczy i powyciągałam kartony z piwnicy. Teraz chodzę między kartonami a wszędzie suszącymi się ubraniami. Wczoraj to nawet się z mężem pokłóciłam i powiedział, że zrobi zdjęcie jaka ze mnie pani domu i Wam pokaże :)))) nadrabiam jeszcze spotkania towarzyskie a to z jedną koleżanką a to z drugą bo później z małym stworkiem aż tak latać nie będę. Do tego męczą mnie plecy i przy kompie tylko chwilę mogę siedzieć. Na dodatek przyjeżdża dziś teściowa więc muszę poogarniać ten cały bajzel. Dobra, starczy marudzenia. Nadrobić nawet nie próbuję bo z Wami się nie da :)))))

Hej

Jesli chodzi o szpitale to warto sprawdzic stopien referencyjnosci w razi gdyby cos poszlo nie tak

Jenn ja okresu nie mialam przez 11 miesiecy, alez bylo blogo. Ja poki co krwawie no i brzuch boli, szczegolnie jak dzialam laktatorem

Ja teraz ciesze sie jak dziecko ze moge wszystko jesc i nie mam zgagi nie jest mi niedobrze, no i od dwoch dni super sie zalatwiam, a hemoroidy mi dokuczaly

miłego dzionka babeczki :happy: u mnie słoneczko świeci,aż chce się żyć

ja w przeciwieństwie do was nie lubię tamponów :-p ale jak zobaczyłam te podkłady z Belli to się przeraziłam :sorry:

Gochson kurcze, uświadomiłaś mnie właśnie, że chyba muszę dziś wreszcie torbę spakować. Przekaż buziaki dla Emilci :*****

Co do tamponów to ja lubię ale w nocy tylko podpaski. Podpachy Bella są masakryczne ale dobrze, że to tylko na pierwsze dni.

Gochson z utęsknieniem czekam na ten stan, którego doświadczasz :)
Ja pamiętam i witam ze prxy oli jak odviagalam pokarm w połogu to brzuch bolał i ciut więcej krwawilam położna powiedxiala ze to macica się kurczy a ciągnięcie z cyca wywołuje większe skurcze wiec stąd to było.

Bada, słońce?! A co to takiego? U nas cały czas szaro buro

reklama
Gochson ja idę planowo rodzic do szpitala z trzecim stopniem właśnie, ten sam co ostatnio :-)
Ja za tamponami nie przepadam. .czasem w lecie

Do góry