reklama
Agulqa_b bo Alecta ma taki dobry ten krem!
Alecta bez kitu nie wygladasz na swoje lata ani na 3 dzieci
Jenn mnie tez kluje co chwile tak, rozpychaja sie już tam na dole dzieciaki powoli.
Nieobecna współczuję tak ciezkiego okresu, oby się wszystko poukladalo. A do babek ze żłobka to jakieś żarty chyba sobie robią:/ a to zlobek prywatny czy panstwowy?
Alecta bez kitu nie wygladasz na swoje lata ani na 3 dzieci
Jenn mnie tez kluje co chwile tak, rozpychaja sie już tam na dole dzieciaki powoli.
Nieobecna współczuję tak ciezkiego okresu, oby się wszystko poukladalo. A do babek ze żłobka to jakieś żarty chyba sobie robią:/ a to zlobek prywatny czy panstwowy?
Psychologiaprenatalna1
Zaciekawiona BB
Drogie przyszłe mamy ! jestem położną, ale też mam nadzieję przyszłym psychologiem- by te plany ziścić, zdecydowałam się na pracę magisterską łączącą te dwie dziedziny. W jej ramach prowadzę badania obejmujące kobiety w ciąży. Jeśli któraś z Was może pomóc i wypełnić, bardzo dziękuję. Oto link do ankiety
https://docs.google.com/forms/d/1AU6NyrqIzTMRECLRNhw2JDBavmmXbB9Z9K-TasCL6Eo/viewform
Pozdrawiam Haimann Monika
https://docs.google.com/forms/d/1AU6NyrqIzTMRECLRNhw2JDBavmmXbB9Z9K-TasCL6Eo/viewform
Pozdrawiam Haimann Monika
MommyTigger
Fanka BB :)
Już po wizycie :-) siedzimy w pizza hut i na trening jedziemy. Później was nadrobię :-)
McPearl
A mi dzisiaj kumpela powiedziała, że ok 20 tc powinnam zgłosić się do położnej. Ktoś coś wie?
bada m.
McPearl u mnie nie ma takiego zwyczaju,położna dopiero po porodzie
Karpanna tak mam wszystko przygotowane,a mąż będzie stał i czekał,aż będzie po ;-)
Karpanna tak mam wszystko przygotowane,a mąż będzie stał i czekał,aż będzie po ;-)
kasiekz
Mcpearl pierwsze slysze. Po co niby?
McPearl a po co?
Nulini spaghetti bolognese! To było to (u mnie) jak juz ruszyłam du.pke z chaty to bposzlam do biedy o kupiłam wszystko do spaghetti juz się robi a ja ciesze się jak dziecko tego mi było trzeba
W ogóle zryta jestem trochę pochodziłam i mnie tak zaczęło na dole boleć ze hej, a ja się cieszę bo sobie zaraz wkręcam ze to szyjka się skraca i urodze wcześniej tylko z drugiej strony jak tak się nie stanie znów będę w ciężkiej depresji ;((((
Nulini spaghetti bolognese! To było to (u mnie) jak juz ruszyłam du.pke z chaty to bposzlam do biedy o kupiłam wszystko do spaghetti juz się robi a ja ciesze się jak dziecko tego mi było trzeba
W ogóle zryta jestem trochę pochodziłam i mnie tak zaczęło na dole boleć ze hej, a ja się cieszę bo sobie zaraz wkręcam ze to szyjka się skraca i urodze wcześniej tylko z drugiej strony jak tak się nie stanie znów będę w ciężkiej depresji ;((((
reklama
McPearl
No nie wiem. Ona rodziła chyba z rok po mnie i podobno ochrzan dostała, że tak późno przyszła bo też poszła później jak jej kumpela powiedziała. Będę musiała wejść do ośrodka i się zapytać.