reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

McPearl to chodzi o położną środowiskową. U mnie też jest tak zwyczaj :)
idziesz zapisujesz się mówisz co u Ciebie jak sie czujesz, zadajesz ewentualnie pytania i przynajmniej u mnie dostajesz gratisy :D dostałam butelke avent, kosmetyki nivea, super kalendarz '1 rok mojego dziecka' no i stos ulotek ;)

reklama
Mcpearl jak juz to polozna z toba powinna sie kontaktowac, ale wiekszosc z nich dopiero po porodzie to robi

Aaaa kimnelam sie i chce goraca czekolade!!!
I skad ja wezme?!:-(

NIEOBECNA - o kurde nie ciekawie u Ciebie :-( dziwne że w żłobku Ci tak powiedzieli :szok: kurde w końcu tam pracują osoby które są w tym kierunku kształcone to co one tylko grzeczne dzieci biorą ? bez jaj :sorry: ale skoro jest tak źle skorzystałabym z rady i poszła do psychologa

ALECTA - zmarszczki :-D :-D weź poleć krem bo w takim razie działa rewelacyjnie :-p

Bożeee, znowu to samo - czegoś mi się chce, ale nie wiem czego :wściekła/y:

Ja dziabłam piwo karmi żurawinowe :-D i kanapki z salami ... dobre ale i tak mi nie dobrze :dry:

A mi dzisiaj kumpela powiedziała, że ok 20 tc powinnam zgłosić się do położnej. Ktoś coś wie?

Nic mi nie wiadomo na ten temat :-p

dziewczyny powiedzcie mi ile czasu czeka się na widoczność L4 w PUE? bo kurde w sumie żadnego potwierdzenia od Pani w Zusie że L4 zaniosłam nie dostałam, a w PUE jeszcze nic nie widać (w czwartek zanosiłam).

u mnie dwa dni ostatnio to trwało :-p

Nie dobrze mi ! mimo że nie jestem za duża to już łazić nie mogę ... :sorry2::dry: 20min i zdycham :confused2: do tego ciągle głowa mnie boli i jeść nie mogę bo mi nie dobrze :confused2: i tak to u mnie wygląda :-D

W końcu sobie usiadłam. Byłam odebrać ten prezent swój. Przy okazji kupilam parę rzeczy w pl sklepie na pierniczki i ciastka. Chata ogarnięty na tiptop, pranie zrobione...juz dziś nic nie robie ogarniam mojego nowego lapka i leżę. Nogi mam spuchniete jak bym nie wiem gdzie je trzymała i to ciagniecie dziwne w dol brzucha.....ach niech Zoska zechce się już urodzić....

Ja tez w miare ogarnieta. Okna umyte, choinka ubrana, wszystkie ciuszki Nikosia wyprane i w szafce. Jeszcze tylko fotelik ze strychu sciągnąc, wyprac i gotowe. No i w weekend M musi sciągnac mi zaslony (w koncu mam nadzieje ze sie doprosze!) zebym wyprala i swieta przybywajcie:)

reklama
Do góry