reklama
dagi27
Fanka BB :)
Gochson..... Boże jakie śliczne maleństwo. Aż się popłakałam. Fryzjerka mi nakłada farbę a ja becze....nadrobie zaległości jak juz będę wolna
Megami
Bóg jest szaleńcem ;)
Żelka, mam tak samo. Teoretycznie niebawem jestem w terminie, a mam wrażenie, że co najmniej za miesiąc. Zupełnie nie czuję zewu porodowego jeszcze
Jenn ja za pierwszym razem jechałam ze skurczami co 3 min i trwającymi z 45-60 s a w szpitalu miałam chyba z 3 cm dopiero :-)
Jenn ja za pierwszym razem jechałam ze skurczami co 3 min i trwającymi z 45-60 s a w szpitalu miałam chyba z 3 cm dopiero :-)
Ostatnia edycja:
bada m.
Gochson do świąt jeszcze 10 dni,a sama piszesz,że z malutką dobrze,poobserwują i wypiszą Was do domku
Ja tam obstawiam ,że kolejna będzie Stokrotka,bo 2 maluszki to może szybciej albo Elutka lub Ewi bo u nich też coś tam się "dzieje"
Ja tam obstawiam ,że kolejna będzie Stokrotka,bo 2 maluszki to może szybciej albo Elutka lub Ewi bo u nich też coś tam się "dzieje"
bada m.
Dziś się nieodzywała
jenn200818
Ja na wizycie u gina 4.12 rozwarcia nie miałam i szyjkę na 3 cm, więc myślę, że wytrzymam z tymi skurczami do kolejnej wizyty czyli 29.12 wtedy zobaczymy czy coś się z szyjką zmieniło.. Bo nie chcę panikować.
reklama
goferek
Gochson, śliczna niunia i spora dziewuszka:-)
I wybacz, że nie napisałam o moim śnie:-)
I wybacz, że nie napisałam o moim śnie:-)
Ostatnia edycja: