reklama
femme fatal
Mama Ninki :)
GOCHSON slicznosci :-) <3 i spora chyba jak na ten tydzień, super ze sama oddycha i wszystko ok to najważniejsze :-) no i cieszę się że ty dobrze się czujesz
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
No i się wzruszyłam :-(
Gochson, cudowne Maleństwo i wcale nie wygląda na malutką! Dorodny noworodek! Cieszę się, że wszystko z Wami dobrze, teraz odpoczywaj, bo lada moment Emilka zagwarantuje Ci rozrywki
W Jysku kupiłam suszarkę (niestety, musiałam się zadowolić taką za 30zł ) i od jutra ruszam z kopyta z praniem, akurat mąż ma pierwszą zmianę, to do 14 będę szaleć sama w domu...
No i MAMY CHOINKĘ!!!
Gochson, cudowne Maleństwo i wcale nie wygląda na malutką! Dorodny noworodek! Cieszę się, że wszystko z Wami dobrze, teraz odpoczywaj, bo lada moment Emilka zagwarantuje Ci rozrywki
W Jysku kupiłam suszarkę (niestety, musiałam się zadowolić taką za 30zł ) i od jutra ruszam z kopyta z praniem, akurat mąż ma pierwszą zmianę, to do 14 będę szaleć sama w domu...
No i MAMY CHOINKĘ!!!
jenn200818
Fanka BB :)
Gochson cudownie!!! Jakie słodkie to Twoje maleństwo, super, że wszystko dobrze! Teraz Ty odpoczywaj i szybkiego powrotu do domku! Jak długo Emilka będzie musiała być w szpitalu, już wiesz?
Gochson cudowna mała, choć ba zdjęciu wcale taka mala nie jest!! Boska! Strasznie się cieszę że wszystko ok i zazdroszczę ze masz już swoje maleństwo
Nulini wzruszyłas, mi z cyckow zaraz więcej poleciało na widok Emilki a ciary na całym.ciele nic tylko wyciskac i wycalowalac!
Nulini wzruszyłas, mi z cyckow zaraz więcej poleciało na widok Emilki a ciary na całym.ciele nic tylko wyciskac i wycalowalac!
MommyTigger
Fanka BB :)
Gochson ale śliczna!!! Też się wzruszyłam ;-)
Do mnie aż nie dociera że też za jakiś czas będę przez to przechodziła i miała synusia koło siebie
Muszę się pochwalić, od kilku dni rano mam malutko zaschniętej siary ;-)
Agulqa do kogo jutro idziesz? Czy do szpitala po prostu? My jutro na wizytę już się doczekać nie mogę! :-)
Do mnie aż nie dociera że też za jakiś czas będę przez to przechodziła i miała synusia koło siebie
Muszę się pochwalić, od kilku dni rano mam malutko zaschniętej siary ;-)
Agulqa do kogo jutro idziesz? Czy do szpitala po prostu? My jutro na wizytę już się doczekać nie mogę! :-)
reklama