reklama
dagi27
Fanka BB :)
Kur....juz któryś raz mam tak ze produkuje się z komentarze q później wychodzi tylko początek jeszcze z błędem.....zaraz się poprawiam
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
A trzeba było na kawę podjechać! Nie bylabyś śpiąca
Zaproszenie odczytałam po powrocie do domu :-(
dagi, wiesz co, jak dla mnie, to niektóre laski wyją przy byle skurczu bh
Jak rodziłam Tosię, to też leżała na porodówce laska i tak wyła i jęczała, że aż mi się krew gotowała...
Ja rozumiem krzyk przy partych, ale wycie i jęczenie na samym początku porodu to moim zdaniem zwracanie na siebie uwagi, ani jej to nie pomaga, bo i w czym, a tylko wszystkich wkoło wpienia...
No ale ja to zbyt empatyczna nie jestem i wyznaję zasadę, że cierpieć się powinno w milczeniu
sprite, a w sumie nic konkretnego, prezent dla Tosi (domek Playmobil), bo promocja była, prezent dla babci i dziadziusia (miód pitny w takiej zaje.biaszczej drewnianej skrzyneczce ), i najważniejsze - pudełka na maskotki, żeby ograniczyć przyrost kurzu
jenn200818
Cholera mnie już bierze z tymi skurczami.. tak teraz ma wyglądać każdy wieczór??
Pranie rozwieszona, jestem chyba zbyt zmęczona żeby cokolwiek oglądać..
Pranie rozwieszona, jestem chyba zbyt zmęczona żeby cokolwiek oglądać..
dagi27
Jenn mnie się wydaje ze to zależy od dnia, bo wczoraj właśnie dlatego mnie zostawili w szpitalu a dziś jak odpoczelam polezalam, to były ale takie w granicach 10% ja ich nie czułam w każdym razie. W coraz z kolei lazilam cały dzień i wydaje mi się, że właśnie dlatego były takie nasilone i odczuwalne a kiedy masz giną?
jenn200818
Ja nie wiem ile mają procent..z chęcią bym się dowiedziała. Ktg mam 22.12 a do gina idę 29.12
McPearl
Właśnie też się zastanawiam ile miałam na ktg. Miałam całe 10 jednostek tyle że nie jest nic więcej napisane czy to procenty czy co to...tzn, że miałam 100%? Ktoś wie?
jenn200818
A to na zapisie jest zaznaczone? Bo ja mam przed sobą zapis ktg i nie mogę się połapać..
dagi27
U góry powinnaś mieć tętno dzidziusia a na dole na troszkę mniejszym wykresie właśnie skurcze ale być może u Was jest inaczej ja mam tak.
reklama
jenn200818
Ok, jest FHR i UC, co oznaczają?