reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Megami to ja tak samo miałam na 60 prawie nie czułam dopiero 80-90 czułam ze mi się spina brzuch konkretniej

Nulini to u mnie czasem tak jest ze brzuch mnie due spina, zawsze jest to cisza przed burzą :p

Mommy no my wlasmie kednak za tydzien kupujemy choinke bo ja chce by na swieta lacnz byla
No i zastanawiam sie czy nie lepiej wziac w doniczce? Jak myslicie?

Sprite jasne ze wybacza ;-) ja na allegro widzialam fajne sloiki ;-)

Ja mlodemu zadnych zabawek nie planuje kupowac
Pewnie goscie zzwsze cos przyniosa wiec po co :p

Dagi super ze wsio ok :-)
Teraz juz tylko czekac na mala :-)

Mommy my tez dzis w kfc bylismy a to dlayego ze nz 12 bylismy u klienta i zeszlo do 15 a musiekismy jechac do tesco itp a w domu oboadu nie bylo wiec kfc zahaczylismy
Pozniej zakupy i do tesciowej. Dopiero z 30mim temu wrocilismu a wyszlismy o 11.40

Ja dzis myslalam ze rodze :p
Weszlismy do kleinta i laska do mnie na start ze mam nke rodzic, ja ze spoko
Siedzkmy, minelo 10min a ja skurcz trwajacy z minute, po 3minutach znowu skurcz na minute. Takie regularne mialam jakies 40min. W komcu sie uspokoilo i odetchnelam, ale juz w pewnym momencie chcialam dac znac ł ze chyba jednak nici z tego spotkania :p
Poza tym ciagle mnie kluje w pi.pice.
Mlody ewidentnie sie rozpycha i to nie byle jak

Ale mam wqrw na mojego, jak przestanę się udzielać to będzie znaczyło, że udusiłam go w nocy podczas snu i mnie zamknęli :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:aż mnie głowa ze złości boli. Idę się pod prysznic, może ochłonę....:angry:

Ja mojemu juz dzis dupy nie truje ale jutro musi ogarnac podlogi w mieszkaniu
Dzisizj byla naszz kolej na mycie klatki schodowej i umyl a tak caly dziem z klientami i poza domem
Niech chlopina odpocznie

Żeby ten gnój cokolwiek robił a nie robi qrwa NIC! Jeszcze Pan urażony bo choinkę miałby ubrać ( a on tak nienawidzi tego robić, biedny!) i przez 2 mies pomagał mi sprzątać, no qrwa NOBLA mu! W dupie mam te święta. Skoro jemu cokolwiek jest ciężko zrobić to mi tym bardziej, skończyło się dobre.

reklama
Mommy wiesz co jak byś pisała o moim, prócz dzisiejszego dnia. Nic nie robi, od tegodnia ma urlop. Tylko kawka, tv, sofa i fajeczka jeszcze jak bym mu pozwoliła jarac w domu to dopiero był by szczęśliwy. Ostatnio ktoś mu w pracy powiedział, że on jest w ciąży bardziej niż ja :p haha i do tego ten jego roszczeniowy tryb życia.....ale jeszcze chwila. Aż moja mamusia przyleci:p juz go zaczęłam straszyć:p

Do góry