reklama
dagi27
Fanka BB :)
LayDeek w domu jest najpiękniej i taki obiad pyszny choć ten w szpitalu tez smakował i w ogóle ten mój T chyba serio się zmartwil.
jenn200818
Dagi no to rewelacja, że wszystko dobrze!!!
Mnie pachwiny bolą, co jakiś czas uderzenia w krocze, skurcze ale na szczęście za chwilę będę w domu. Mojego A dzisiaj nie ma, bo do Wawy musiał jechać więc nawet nie ma na kim się wyżyć ;p
Mnie pachwiny bolą, co jakiś czas uderzenia w krocze, skurcze ale na szczęście za chwilę będę w domu. Mojego A dzisiaj nie ma, bo do Wawy musiał jechać więc nawet nie ma na kim się wyżyć ;p
dagi27
Jenn200818 mnie też czasem pachwiny dają się we znaki albo ta kość lonowa. Mój T jest w domu, ale dziś nie jestem w stanie się na niego gniewac, zrobił placki po węgiersku, pokój malej przygotował na tiptop łącznie z powieszeniem firanki i uwaga.....kupił mi buty
Dagi niech poczeka do stycznia jeszcze, to tak blisko
Jenn mnie pachwiny nie bolą ale wszystko inne masacra!
Powiem wam ciekawostkę, wiecie że u pierworodek dziecko szybciej wchodzi w kanał, u wielorodek czasem dzieci i do ostatniej chwili czekają! A szybciej rodzą wielorodki. To jest ciekawe! Jak to się dzieje!
Dziś koleżanka była u gina i hej to powiedxial ze córcia bardzo nisko juz jest a oba happy ze zaraz rodzi a ten na to ze u pierwirodki to o niczym nie świadczy.
Jenn mnie pachwiny nie bolą ale wszystko inne masacra!
Powiem wam ciekawostkę, wiecie że u pierworodek dziecko szybciej wchodzi w kanał, u wielorodek czasem dzieci i do ostatniej chwili czekają! A szybciej rodzą wielorodki. To jest ciekawe! Jak to się dzieje!
Dziś koleżanka była u gina i hej to powiedxial ze córcia bardzo nisko juz jest a oba happy ze zaraz rodzi a ten na to ze u pierwirodki to o niczym nie świadczy.
dagi27
Doggi widzisz dobrze, że powiedziałaś, bo ja to myślałam, że jak mi powiedziała polozna, mala juz się wstawia to może będzie się chciała nie dlugo urodzić a tu lipa. Dobrze niech czeka na babcie
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
alecta, ja chciałam 23go farbować, ale chyba jednak walnę 16go, żeby do świąt się nadmiar koloru zmył
Megami, dlatego ja profilaktycznie przed snem żrę Rennie
dagi, super, że już w domku i z Dzidzią wsio ok!
jeżyk, ja jutro jadę do Jyska po suszarkę i w tygodniu zaczynam pranie
Ja dziś 8 godzin poza domem i latanie po wszelkich możliwych sklepach, ale o dziwo nie czuję się jakoś tragicznie, tylko śpiąca bardzo
Megami, dlatego ja profilaktycznie przed snem żrę Rennie
dagi, super, że już w domku i z Dzidzią wsio ok!
jeżyk, ja jutro jadę do Jyska po suszarkę i w tygodniu zaczynam pranie
Ja dziś 8 godzin poza domem i latanie po wszelkich możliwych sklepach, ale o dziwo nie czuję się jakoś tragicznie, tylko śpiąca bardzo
reklama