reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Agulqa no cały dzień nadrobić musiałam :-D Ja bym w Twojej sytuacji nie robiła masażu. Zresztą w sumie mój ma rację , żeby najpierw zobaczyć co jest grane u mnie w podwoziu i póżniej zacząć masaż :-D te 4 dni nas nie zbawią ;-)

reklama
Mommy jasne ze tak
Ja podpytam ginke w pod w szpitalu jak rozwarcie, czy postepuje itp
W sumie moze masaz zaczne w razie w dopiero ok 30grudnia zeby na ten rok specjalnie nie przyspieszac :p

Jeju ale mam ochotę na mozarelle i pomidory. Idę sobie pokroić ;-) Jutro z rańca za te nieszczęsne pierogi się wezmę. Chcieliśmy już choinkę w sobotę ubrać ale nie ma miejsca ::dry: Najpierw muszę wszystko u małego w pokoju ogarnąć , dokończyć pranie bo leży na podłodze, poprać , wysuszyć, pochować i złożyć wózek, dopiero wtedy będzie miejsce na choinkę. A widziałam już piękne żywe :-) Jednak my będziemy mieć naszą sztuczną bo żywa padnie u nas raz dwa.

Licja mi proponowali przebranie Mikolaja z racji posiadania juz brzucha:-)
Thermomix to moje marzenie:-) ! Moja mama tez ma ale stary model, a ja chce nowy:-)
Doggi najlepszego!! Oczywiscie szczesliwego rozwiazania w styczniu:-) !
Alecta a dlaczego bezglutenowe? Masz jakas alergie?

reklama
Stokrotka ja nie, ale mój mąż dorobił się łuszczycy i mimo leków ciągle ma plamy na skórze.
Wyczytaliśmy, że łuszczyca może być też reakcją na to co jemy no i powoli zaczynamy wprowadzać dietę eliminacyjną.
Na pierwszy ogień poszedł gluten.

Jeny jak u nas wiało w nocy.
Normalnie myślałam, że mi szyby wylecą.
Wczoraj cały dzień tak ładnie było, a dzisiaj się w ogóle wychodzić nie chce.

W ogóle kupiłam wczoraj farbę do włosów i się zastanawiam czy farbować już czy poczekać jeszcze tydzień :p

Do góry