reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Agulqa ja w wlc miałam swoją fryzjerke, do której mogłam ze związanymi oczami chodzić, a jak przeprowadziłam się tutaj to trochę trwało zanim odnalazłam tą właściwą i to w dodatku moją sąsiadkę :p
No, ale jak jestem we wlc to obowiązkowo muszę odwiedzić moją Kasie :-D

W sumie teraz przydałoby mi się końcówki podciąć, ale ostatnio jak byłam u Justyny i pokazała mi ile powinnam ściąć to znów miałabym krótkie więc czekam do lutego/marca i wtedy podetne

reklama
No ja musze znalezc kigos, chocby w bydgoszczy czy toruniu. Juz nawet myslalam by jechac do tych z ostrego ciecia raz na ruski rok :p
Nie wiem juz sama, jak mam isc gdzies i plakac po to bronie sie jak debil :p
Ostatnio z 2czy3 miechy temu obcinalam same koncowki, ale doslownie koncowki cale na prosto bez cieniowania itp bo nie znalam babki i sie balam :p

Agulqa to Ty masz jak moja szwagierka haha.
Jak mieszkałam z wlc i słyszałam, że ma iść do fryzjera to nie chodziłam do teściów, bo ona już miesiąc przed przeżywała :p
A ja jakoś nigdy tego nie rozumiałam :p
Włosy farbuje zawsze sama i nie przeżywam co jak kolor nie taki wyjdzie.
Moje podejście jest takie, że jak coś nie wyjdzie to kupię jakiś brąz i tyle.
To samo z obcięciem.
Zechce mi się krótkich to idę i obcinam bez dłuższego zastanawiania się :p

Alecta końcówki jak zniszczone to im dłużej czekasz tym gorzej, bo to zniszczenie przesuwa się cały czas do góry. Lepiej stopniowo podcinac

Dziewczyny nie czytałam was od wczoraj bo źle się czułam. Nie wiem co się dzieje dziś od rana byłam mega zmęczona a od godziny mam bóle w pochwie nie mogę usiaśc ani chodzić tzn chodze ale zgieta w pol. Jak robię siusiu to boli jeszcze bardziej tam w pochwie i ciągnie do dołu.

Wcześniej tak nie miałam zaczęlo się wczoraj wieczorem.

Ja to sie obawiam ze w takim inie szybko bym w ogole bez fryzjera zostala
W sumie przed swietami moze pojde tylko koncowki obciac bo te co cieniowane byly wygladaja jak siano :p

reklama
karpanna, jak boli bardzo to jedz na IP. Ja osobiście nie wiem co to, dlatego doradzać ci nie bede.

Pospalam dzis do 10.30 :))
W nocy złapał mnie taki bol w brzuchu, ze szok. Na szczęście szybko puściło.
Dzis w planach pierogi z mięsem bo maz ma znów jakiś lekki nawrót choroby no i pierniki Doggi. Tak coby wieczorem do znajomych zabrać :)
Have a nice day!

Do góry