reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Doggi mam tak samo czytam wczoraj ,że w knajpie w której szefem kuchni jest mój szwagier są w ten weekend obchody 10-lecia i mówię m, ciekawe czemu G nam nie powiedział,co nie chce żebyśmy przyszli ? i już mam plan gdzie by tu zjeść niedzielny obiad ;-) tym bardziej,że moge wygrać zapłacenie naszego rachunku:-)

reklama
Agulqa_b u mnie się o żebra nie zapiera ale jak wstaje i jestem w pionie to też się wpycha w dół, w ogółem to od wczoraj cały czas mnie boli w kroczu jakby ten Stachu siedział i mnie cwiartowal ;(

Alecta ja jutro farsz na krokiety robie :D juz nie mogę się doczekać świątecznej wyżerki :) daj znać jak chleb wyszedł :)

Doggi wszystkiego najj ! :)
Mój H też wyjechał do Wawy na wigilie służbową i obiecał że jutro na randkę zabierze :) tak że rozpieszczają nas te chłopy :D

dziewczyny pomocyyyy - w tym roku razem ze znajomymi sylwestra PRZEBIERANEGO robimy.. i kurde mam ostrą zagwozdkę ! no bo w co może się przebrać ciężarna? :szok:
jedyne co mi przychodzi do głowy:
- zakonnica,
- krowa,
- dynia,
- pszczoła,
- kot
:baffled:
macie jakieś pomysły?

Ha!
Ja w zeszły halloween przebralam sie za zakonnice, a malzon za księdza. Ubaw był!

Doggi, Wszystkiego Naj z okazji imienin. Odkąd mieszkam na Śląsku przestałam je obchodzić. A to w sumie z winy mojego chłopa. Bo tu sie ich nie obchodzi. A Katarzynki sa dość znane. Mowię o tych z 25 listopada :)

Licja może za wieloryba :-D
Tak jak Lily w "Jak poznałem Waszą matkę" :-D

Chleb wyszedł zaje.bisty :p
Nie powiem, bo czuć różnice, że bezglutenowy i w smaku ogólnie wolałabym pewnie z jakiejś mąki razowej, ale jest ok :-)

reklama
Alecta super ! Jestem z Ciebie dumna
Ja raz w zycij pieklam chleb (w roboecie do tego stworzonym) i mi nie wyrosl :p
Ale mialam okres wtedy, to trochs wyjasnia
Jeszcze sie nie zdarzylo by podczas okresu jakies ciasto mi wyszlo :p

Do góry