reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Mcpearl do mojego jeszcze dotarlo ze na pustej rolce po papierze, papier sam nie wyrosnie.
Jednak wyraucienie pustej do kosza to juz za wiele :p

Ja to mam nadzieje ze sie bede budzic przy Robsonie
Jak jestem zmeczona to nie ma bata by mnie obudzic
Gorzej jak ktos zacznie nad ranem cos robic to juz nie zasne

Ja biore 2. Jak cos beda prac kupowac i wozic :p wiecej nie mam a kupowac specjalnie tez nie bede

reklama
Agulqa_b zanim dziecko się pojawiło to stado koni mogło po mnie przebiec i za ch.uja mnie nie obudziło. Tylko ola Sue pojawiła to najmniejszy jęk a ja już oczy jak 5zl instynkt macierzyński wie co robić ;)

A ja wczoraj wzięłam się w garść i torbę spakowałam. Calusieńka gotowa do akcji

dagi to sprawdź koniecznie to swędzenie :tak: uważam tak jak Ty w domu to w domu ,tym bardziej,że kiedyś porody domowe były normą i fizjologią , jak piszesz nikt Cię na pastwe losu nie zostawia tylko masz wizyty w domu

Doggi ja mysle ze tez zadziala u mnie
Z mlodym jeszcze rok temu jak spalam czasem to jego maly jek lub obrot na drugi bok i ja nie spalam
Wiec przy Robsonie pewnie jesscze bardziej bede wycxulona

reklama
Licja mi nikt pieluchowac nie kazał, każa dopiero jak na usg wyjdą odchylenia od normy. Wiem co mówię bo mój osobisty teść jest ortopedą i nic profilaktycznie nie trzeba robić no chyba ze po porodzie pediatra widzi że cis nie teges ale i tak usg mówi wszystko.

Do góry