reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Qrde! Oglądam porody na Polsat cafe. Babka wyje z bólu, a maz robi jej zdjęcia i wstawia na fejsa! No zabilabym jełopa!

Oglądałam to wczoraj, ona sama tego zdjęcia chciała :baffled: W ogóle daremna była ta dupa, nie mogłabym być położną, mają OGROM cierpliwości :baffled:

Ja z porodu pamiętam tylko chodzenie przed partymi, później ból i Młodą na cyckach. Reszta - nic. Nie pamiętam, czy krzyczałam. Nie pamiętam, czy ktokolwiek cokolwiek do mnie mówił. Normalnie pustka, amnezja. Ale mąż ma być i koniec :-D

reklama
Ja pamiętam ze warczalam w czasie porodu, położne coś mi mówiły a ja mówiłam ze maja dać mi św spokój bo chce spać (w czasie partych) pamiętam ze jak przyszły parte to w zasadzie przestało boleć a parcie dawało straaaaaaszna ulgę :)

Dagi ja mam czesto uczucie mokrosci :p
Tyle ze ja od poczatku ciazy mam taaaakie uplawu jak nigdy

Jakby moj ł zrobil mi taka fote to bym zabila

Nulini mam nadzieje zw jak mi bedzke ciezko to tez nie bede pamietac :p

U mnie wszyscy gadaja bym ł nie brala a ja chce ma isc i koniec

Nulini, mnie tez ta laska mega wkurzała. Z tym wyciem i swoją osoba :))

No za to wycie to by ode mnie w łeb dostała, dlatego ja się nie nadaję do pracy z ludźmi, bo zero we mnie empatii :-D

agulqa, tego nie ogarniam, jak można odradzać obecność ojca, co komu do tego :baffled:
I tym razem też sobie życzę wyparcia przeżyć, bo naprawdę, kompletnie nic nie pamiętam z takich szczegółów :-D
Tylko, że było w ch.uj ludzi i babcia mnie za rękę trzymała, ale parcia - no nic nie pamiętam :-D
Mąż mi opowiadał, że krzyczałam - nie pamiętam
laugh.gif

Ja gdybym miała rodzić sn to też nie wyobrażam sobie bez Ł, no chyba, że faktycznie nie byłoby co z dziećmi zrobić to wtedy już siła wyższa.

Kurde Lilka zjadła 2 zapiekanki i teraz mnie zgaga męczy.
Na szczęście nie jakaś tragiczna, ale juz mnie wkurza.

Agulqa_b z mojej perspektywy nie wyobrażam sobie bez T, tez wiele osób mi mówilo ze nie mam ho brać ale chciałam żeby był ze mną i on tez chciał to przeżywać ze mną w końcu jego dziecko się rodzi :)

Alecta ja wypiłam litrowa cole i tez zdycham

reklama
Do góry