reklama
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Owczarki niemieckie u mnie w domu niemalże od zawsze, na zmianę z jamnikami.
Jamniki strasznie durne, ładne, ale durne, a owczarki KOCHANE i bardzo mądre!
Jamniki strasznie durne, ładne, ale durne, a owczarki KOCHANE i bardzo mądre!
Hej. Dziś już mogę usiąść. Uffff co za ulga.
Ja niestety w tej ciąży muszę się dużo oszczędzać bo co chwilkę coś wychodzi ale co musze to robię, przy 2 dzieci sporo pracy.
Przy dziewczynkach robiłam wszystko, spacerki ze starszą place zabaw zakupy itd. W dzień porodu byłam w sklepie robiłam mięsne zakupy na plecach plecak i wio do domu gotować obiady na zapas. Wróciłam do domu o 14 a o 17 byłam na porodówce. A rodziłam po 30 -stce.
Psy kocham a kotów nie cierpię!!
Mnie boli w cipce jak siedzę i wstanę wczoraj z wc nie mogłam się podnieść. Gin mówi że to mały pcha się głową i szyjka pracuje. Powinnam leżeć a nie siedzieć. Cchciałabym go zobaczyć jak robi wszystko na leżąco przy dzieciach.
Ja niestety w tej ciąży muszę się dużo oszczędzać bo co chwilkę coś wychodzi ale co musze to robię, przy 2 dzieci sporo pracy.
Przy dziewczynkach robiłam wszystko, spacerki ze starszą place zabaw zakupy itd. W dzień porodu byłam w sklepie robiłam mięsne zakupy na plecach plecak i wio do domu gotować obiady na zapas. Wróciłam do domu o 14 a o 17 byłam na porodówce. A rodziłam po 30 -stce.
Psy kocham a kotów nie cierpię!!
Mnie boli w cipce jak siedzę i wstanę wczoraj z wc nie mogłam się podnieść. Gin mówi że to mały pcha się głową i szyjka pracuje. Powinnam leżeć a nie siedzieć. Cchciałabym go zobaczyć jak robi wszystko na leżąco przy dzieciach.
agulqa_b
Fanka BB :)
Mi sie jamniki nie podobaja takie szczury
Karpanna jesli gin to facet to co sie dziwisz?
Karpanna jesli gin to facet to co sie dziwisz?
Hahaha padłam z Tymka.
Siedzę na kibelku, robię siku i wchodzi Tymek.
"o mamusiu tu jeteś"
Wstaje, podciagam majtki a Tymko "mamusiu maś jeluche".
Ja jamników też nie lubię.
Jakoś mi się wredne wydają
Wysłałam męża do Biedry, bo mi się zapiekanki zachciało
No i masło musi mi kupić, bo w piątek jak wrócę od lekarzy to mam zamiar wziąć się za produkcję pierogów
Siedzę na kibelku, robię siku i wchodzi Tymek.
"o mamusiu tu jeteś"
Wstaje, podciagam majtki a Tymko "mamusiu maś jeluche".
Ja jamników też nie lubię.
Jakoś mi się wredne wydają
Wysłałam męża do Biedry, bo mi się zapiekanki zachciało
No i masło musi mi kupić, bo w piątek jak wrócę od lekarzy to mam zamiar wziąć się za produkcję pierogów
agulqa_b
Fanka BB :)
Kuzwa. To ja ł wczoraj prosilam by kupil pepsi
Jak nigdy wrocik i schowal zakupy wiec myslalam ze pepai tez jest
A w nocy budze sie i pytam go kupiles mi pepsi? Tak kochanie
Chodze traz po chacie i szukam, dzwonie i pytam gdzie pepsi a ten do mnie jakie pepsi
Ma kuzwa szczescie ze w noch mu nie powiedzialam zeby mi przyniosl bo by do ina 15km na piechte szedl zeby mi kupic
Jak nigdy wrocik i schowal zakupy wiec myslalam ze pepai tez jest
A w nocy budze sie i pytam go kupiles mi pepsi? Tak kochanie
Chodze traz po chacie i szukam, dzwonie i pytam gdzie pepsi a ten do mnie jakie pepsi
Ma kuzwa szczescie ze w noch mu nie powiedzialam zeby mi przyniosl bo by do ina 15km na piechte szedl zeby mi kupic
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
No bo jamniki są wredne, strasznie charakterne...
Akceptują, kogo chcą, Kopiko jest łajza, bo jak wpieprz zasłużony dostaje, to jeszcze warczy...
Ale że brzydkie to bym nie powiedziała, oczywiście mowa o szorstkowłosych, bo te ryże gładkie to takie parówy
Akceptują, kogo chcą, Kopiko jest łajza, bo jak wpieprz zasłużony dostaje, to jeszcze warczy...
Ale że brzydkie to bym nie powiedziała, oczywiście mowa o szorstkowłosych, bo te ryże gładkie to takie parówy
Alecta - właśnie byłam na Twoim blogu i widziałam czapeczkę Lilki. Ale fajowa !!! sklepowe mogą się schować!!
Agulqa - gin to facet, ostatnio mnie badał i mnie bolało. On z uśmieszkem to tylko 2 marne palce proszę Pani. Zapomniał że ja od 8 miesięcy tylko jego palce w cipce miałam bo zakaz sexu.
Agulqa - gin to facet, ostatnio mnie badał i mnie bolało. On z uśmieszkem to tylko 2 marne palce proszę Pani. Zapomniał że ja od 8 miesięcy tylko jego palce w cipce miałam bo zakaz sexu.
femme fatal
Mama Ninki :)
Ja *******e odpisalam i źle kliklam i mi wkleilo to co na wizytowym pisalam a to tu usunelo... :-( nie mam sił co za dzień do dupy.
reklama