reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Ja dopiero dotarłam do domu, już więcej na angielski nie idę, ludzie mnie najzwyczajniej w świecie wkur****, kolana mnie bolą jak bym kleczala przez kilka godzin.

Doggi....kocham Twojego psa. Czy to berneński pies pasterski?
Do Ikei nie dotarłem. Za to kurcze nie wiem co to, ale mam tak mokro w majtkach cały czas jak bym się posiusiala, dziś aż mi wkładka przemokla, nie wiem czemu tak...problemów z nietrzymaniem moczu nie mam. Także nie wiem o co kaman....

reklama
U mnie stan podgorączkowy, ale sądzę, że to nic wielkiego ;-)

Dagi ja się nie znam, ale to może sączenie wód płodowych? Hmm a może po prostu takie przygotowanie do nadchodzącego porodu? I nie przejmuj się, mnie też ludzie wkurwiają niemiłosiernie ostatnimi czasy..

LayDeek haha może ona tak lubi :-D Ja bym chyba jeszcze na porodówce zabiła, nawet nie zdążyłby uciec..
Dlatego właśnie podczas drugiej fazy porodu chcę być sama. Choć wiem, że mój A w życiu by zdjęcia nie zrobił, pewnie mógłby nawet zemdleć..

Jenn200818 nie wiem,może po prostu tak to jest przed rozwiązaniem.

LayDeek ja oglądam namiętnie porody i porodowke i kiedyś oglądalam taki odcinek jak tatuś po urodzeniu gadał kobiecie takie bzdury, że szkoda gadać jak mój T by mi mówił coś takiego to chyba bym mu zasadzila kopa. Mój T bardzo się boi, ale zadeklarował, STO będzie jednak umówiliśmy się tak, że jeżeli będzie czuł, że mu słabo albo coś to ma wyjść.

Dagi tak to berneńczyk :)
Mi też się tak robi wkładka ciągle mokra :/ gin powiedxial że po prostu tyle śluzu produkuje, bałam się że wody Sue sączą ale powiedział ze to śluz przy wodach ponoć jest tak ze jak leżysz leci więcej a hak wstajesz dużo dużo mniej bo dziecko działa jak korek. Tak mi gin powiedział.

LayDeeK to nie ja :p wow na szczęście mój kiepski w zdjęciach fejsie necie itp on zbyt zajęty płaczem jest :p

Jenn, LayDeeK to dla mnie w czasie porodu obecność T niezastąpiona bo mimo że mi płakał nad głową to bardzo mi pomagał i to właśnie w tej drugiej fazie. I w życiu bym nie chciała juz rodzic bez niego :)

reklama
Mnie jak saczyly sie wody to niespecjalnie przy lezeniu, bo zaczely rano, nie lezalam wtedy wcale a i tak latalam co chwile zmieniac wkladke. Teraz tez sie boje o wody, bo ze mnie leci, tyle ze teraz biore luteine i globulki wiec ma co leciec.

Do góry