reklama
Żelka
Fanka BB :)
Ewi ja z Lublina jeszcze. Ale jak sie wkoncu wybudujemy to bede spod
Imiona imiona Nie mam pojecia jak drugiego chlopaka nazwac. Tymek chcialby Krzysia ale mi Krzys nie pasi strasznie. Moze Leon, ale mezowi nie pasuje. Tesciowa wymyslila Florian, albo uwaga Fabian... uczulenia dostane na ta kobiete
Mnie teraz wolem ni sciagnie z lozka przed 10. Wiec chlopaki sobie radza a ja kumuluje sen
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Imiona imiona Nie mam pojecia jak drugiego chlopaka nazwac. Tymek chcialby Krzysia ale mi Krzys nie pasi strasznie. Moze Leon, ale mezowi nie pasuje. Tesciowa wymyslila Florian, albo uwaga Fabian... uczulenia dostane na ta kobiete
Mnie teraz wolem ni sciagnie z lozka przed 10. Wiec chlopaki sobie radza a ja kumuluje sen
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
euforia
Zaciekawiona BB
O jeny Leokadia doggi tez mi odrazu lodzia przyszlo na mysl hehe. Wprawdzie to jest kwestia gustu co się podoba a co nie, a o gustach się nie dyskutuje ale jak slysze niektore imiona to niewiem czy sie smiac czy plakac U nas jest duzo dziewczynek o imieniu Julka, Oliwia, Lena, Maja wiec te napewno odpadają. Z chłopaków dużo mamy Kubusiów, Filipów, Julianów, Antków, Aleksów i Alanów więc tez te odpadają ,,,, w sumie im dłuzej nad tym mysle tym wieksza mam pustke w głowie, dobrze ze jeszcze duuuzo czasu
Ewi82
Żelka niezłe jaja to do mnie przez pola na kawę wpadaj ja pod kauflandem w Świdniku
Weżcie mnie nie rozśmieszajcie bo ja się śmiać nie mogę a rżę jak głupia tu. Mąż się dziwnie patrzy hehe. Lodzia to mi się z tą z Rancho kojarzy tylko hehe
Weżcie mnie nie rozśmieszajcie bo ja się śmiać nie mogę a rżę jak głupia tu. Mąż się dziwnie patrzy hehe. Lodzia to mi się z tą z Rancho kojarzy tylko hehe
reklama
bada m.
No i żeście się odnalazły dziewczyny,świat jest mały :-)