reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Ja na szkole rodzenia byłam raz. Pamiętam tylko jedna dziewczynę z bardzo długimi rudymi włosami. Synka miała mieć.

Kurcze a te koleżanki które miały cc moje to bardzo zadowolone.

reklama
Zalezy jak sie trafi. Jak ja bylam to ewidetnie nie byl dla nich dobry czas. Sporo rzeczy sie dzialo, niefajnych. Wiekszosc moich kolezanek tez jest zadowolonych z porodu tam. Wiec moze to tylko moja histeryczna osobowosc ;)

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Niestety wszędzie trafi się coś co nas zniechęca itd. Uciekam na jakiś film;) może Błękitną lagunę klasyka sobie obejrzę;)

U mnie to właściwie dla chłopca ma być Adaś, a dla dziewczynki Małgosia, Marianna...sama jeszcze nie wiem. Wszystko się może zmieniać.

Co do swojego pierwszego porodu to trochę mam za złe, że mnie położyli i tak leżeć mi kazali. Ja młoda, niedoświadczona...myślę, że gdyby dali mi trochę pochodzić czy coś to lepiej by było. Młody źle główką się ułożył i wyjść nie mógł. Urodził się z mega siniakiem na czole

Dlaczego moje dziecko zawsze wstaje o 8? Ja chcę żeby posiada czasem do 10tej ;(((

Mój od 5 lat wstaje o 6 bez względu na dzień, zawsze !!! :sorry2:

hahahahahaha wczoraj mowie do Oskara ze ja go podnosić nie moge bo mam bobasa w brzuchu, no i ze kobieta w ciązy dzwigac 22 kg nie powinna podnosić, a on do mnie ze ok.. to nie bede go nosić bo jak kiedyś bede w ciązy to moze sie krzywda dzidziusiowi stac.

dziś do F mowie ze bedzie mial rodzenstwo.. brata lub siostre a on do mnie ze jak juz to siostre, bo brata ma- Oskara.. ale nie teraz ta siostra.. jak Oskar sie wyprowadzi.. no padlam.
:-D:-D:-D:-D:-D:-D

My dalej myślimy nad imionami,bo moje dzieci zawsze miały imiona już przed poczęciem,a teraz każdy zmienia typy co chwilę,a ja zrobiłam się jakaś ugodowa i niech wymyślają(wszyscy trzej),a ja muszę zaakceptować i problem jest z chłopięcym,bo u nas sami chłopcy w rodzinach,więc padło na Mieszko lub Gniewko,ale pewna nie jestem i proponuje m inne imiona,a on nie i nie i nagle Mikolaj z pokoju woła-no przecież miał być Nerwus- chodziło mu o Gniewko :-Dtak się uśmialiśmy z niego on jest jeszcze taki zabawny.

My od początku dla chłopca wiedzieliśmy,że będzie Tadeusz a dziewczynka- mąż ostatnio wymyślił Łucja. Bardzo zależy mi na nie popularnych imionach i nie obcojęzycznych!!! Młody ma na imię Gustaw ( miał być Franek ale za dużo Franków i Stasiów) i nigdy, przenigdy nie pożałuję że tak daliśmy mu na imię- wszędzie go pamiętają i o dziwo każdy komentuje, że piękne imię- niestety ostatnio coraz częściej je słyszę... a miał być jedyny :cool2: A to czy dzieci się śmieją jest tylko i wyłącznie winą rodziców !!! Którzy w domu komentują nie potrzebnie typu- jak ma na imię ten twoj kolega w klasie ? Matko, jak mogli go tak nazwać itd... więc ja się nie przejmuję uwielbiam też Stefan, Rysio, Jadzia itd :-D

Nie dam rady na razie więcej nadrobić... może wieczorkiem zajrzę- miłej soboty :tak:

Renata kciuki mocno zaciśnięte, jedźcie do szpitala jakiegoś i niech się Bąbel trzyma &&&&&&&

reklama
Ale Wy pędzicie. Nadążyć nie mogę.

Renia trzymam mocno kciuki!!!!

Dziewczyny, ja już kiedyś pisałam, że ja z Lublina.

Kurcze, już miałam trochę spokoju, a dziś znów mdłości.

Do góry