reklama
Filipiamama
Fanka BB :)
Hej dziewczyny.
Mam ostatnio złe dni, nie możemy w rodzinie dojść do porozumienia i odbija się to na naszych małżeńskich sprawach. Mój tata mąci, a kłócimy się my z mężem.
U nas jest jest 3 miesiące różnicy. Ja jestem starsza
Mam ostatnio złe dni, nie możemy w rodzinie dojść do porozumienia i odbija się to na naszych małżeńskich sprawach. Mój tata mąci, a kłócimy się my z mężem.
U nas jest jest 3 miesiące różnicy. Ja jestem starsza
gosha_88
Fanka BB :)
Pyscek bardzo mi przykro... Chociaż wiem ze żadne słowa nie pomogą..
Ech koszmarnie się czuję, boli mnie brzuch, zbiera mnie na wymioty... A już myślałam że to za mną.
U nas duża różnica wieku mój mąż starszy o naście lat ale żyje nam się dobrze już ponad 6 lat
Ech koszmarnie się czuję, boli mnie brzuch, zbiera mnie na wymioty... A już myślałam że to za mną.
U nas duża różnica wieku mój mąż starszy o naście lat ale żyje nam się dobrze już ponad 6 lat
pyscek- przytulam cieplutko, zobaczysz w końcu się uda.
u nas jest 6 lat różnicy, mąż starszy.
doggi, nulini- zatłukłabym drania jakby chlał, chodził z kumplami i był taki jak z waszych opisów
Uciekam do kościółka, jeszcze dwa dni i po białym tygodniu. Chociaz mi to tak bardzo nie przeszkadza, jestem osobą wierzącą i praktykującą, tylko po prostu źle się czuję dlatego to wszystko mnie tak męczy.
aga- no piękny masz portret
u nas jest 6 lat różnicy, mąż starszy.
doggi, nulini- zatłukłabym drania jakby chlał, chodził z kumplami i był taki jak z waszych opisów
Uciekam do kościółka, jeszcze dwa dni i po białym tygodniu. Chociaz mi to tak bardzo nie przeszkadza, jestem osobą wierzącą i praktykującą, tylko po prostu źle się czuję dlatego to wszystko mnie tak męczy.
aga- no piękny masz portret
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
U nas 2 lata,tylko to ja jestem starsza
Identycznie jak u nas
jezyk, ja nie wierzę w ideały bez skazy, dlatego "nie zatłukłam drania" jak szalał, bo wiedziałam, że z tego wyrośnie...
reklama