reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
megami- zamienię posmak metalu w ustach na mdłości, wchodzisz w to???? W tej ciąży w ogóle tego posmaku nie mam, może z raz się pojawił

ewi- Po prostu dojrzały, odpowiedzialny facet. Wyszalał się już.
Mój mąż w chwili ślubu miał 28 lat, więc też okres buntu miał za sobą. Jak urodził się KAcper to powiedziałbym, że nawet ześwirował na punkcie dziecka i tak ma do dziś:-)

bada- czekam z niecierpliwością, bo ja w gotowaniu to Magda Gessler nie jestem :)

Wiecie co, powiedziałam wczoraj mojemu, że większość z Waszych mężów sprząta i gotuje, na co Jarosław mówi, żebym Wam powiedziała, że On mnie nie bije :)))) No to się chwalę hahaha.... A tak serio to mój ma kilka popisowych dań np. spaghetti i wątróbkę ale za to robi wszystko sam łącznie z remontami i naprawami samochudu więc narzekać nie mogę. Jak byłam młodsza to zawsze chciałam mieć męża co nie łowi ryb, nie ogląda piłki nożnej i będzie złotą rączką jak mój tata, no i udało się :))))

Ostatnia edycja:
jezyk życie go wszystkiego nauczyło - bieda. Mój ma teraz 33 lata. Za dzeckiem też szalej, ona woli go niż mnie:(

Kiedys chwaliłam na forum męża a jedna z dziewczyn napisała kurde to musi być bardzo paskudny. Myślałam że padnę haha

Aza haha ale tekst:) rozbawił mnie:)

Ewi zapomniałam Ci napisać, że fajną sobie pamiatkę z podróży poślubnej przywieźliście hehe...

Gochson Ty to się tych leków nabierzesz a te w brzuch najgorsze. Najważniejsze jednak aby z dzidzia było wszystko ok.

Co do obiadu to dziś robię gulasz.

Aza najlepsze że młoda była z pierwszego cyklu starań a teraz w 13 cyklu dopiero się udało, nie licząc po drodze pustaka.

jezyk dokładnie to najważniejsze;)

ewi- bo często tak jest, że im bardziej chcemy, tym trudniej nam zajść, a jeśli idziemy na żywioł to...pach i jest:-)

Ja tam w domu nie mam ideału :-D
Wnerwia mnie czasem jak nikt, czasem mam ochotę go rozszarpać, ale nie wyobrażam sobie nikogo innego na jego miejscu, jest cudownym ojcem i za to mogę czasem przymknąć oko na jakieś niedociągnięcia ;-)

reklama
Ja bardzo lubię mieć wszystko ułożone tak jak ja tego chcę. Zaplanowałam że ma być ok 3 lat różnicy a tu psikus 4 będzie:)

Pizza się już piecze;)

Do góry