reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Ja zamawiam styczeń :)))
Obstawiam, ze w pierwszej kolejności pójdą mamusie z planowanymi cc.
Teraz jest tendencja do przenoszenia ciąż.

reklama
Kasiekz ja przy oli wychodziłam z siebie bo wszystkie które były po mnie urodziły a ja jak taka moronka meczylam się ze skurczami ale urodzić za żadne skarby nie mogłam

Ja będę jedna z ostatnich pewnie :-D Wszystkie was "przetrwam" :-D

Wpadłam na genialny pomysł , żebyśmy w święta zrobili sobie prezent i wózek złożyli ;-) Jeju ja to tak mówię ,że jeszcze tyyyleee czasu do porodu (jeśli chodzi o chodzenie w ciąży, chociaż do rodzenia mi się nie spieszy, serio ;-) ) a jednocześnie tylko (jeśli chodzi o całe przygotowania wszystkiego). Czuję się jakbym w ciemnej d*pie była ze wszystkim :-D

E tam laski ja z Tymkiem miałam termin na 1.03, a urodziłam 5.03 i to tylko dzięki cc, bo nawet mini skurczy nie miałam, a laski co miały termin na połowę marca mnie wyprzedziły :p

Kuźwa jak jeszcze raz się tej nocy obudze to mnie szlag trafi.
Co chwilę tylko "mamusiu pić" albo Nikola, która śpi przy ścianie, wbija mi gdzieś te swoje małe syrki wrr

edit. godz 5.48

Tymko mi właśnie syrke w majtki wsadził aaaaaaaaaaa!

Ostatnia edycja:
reklama
Ja niby szybko zasnęłam, ale co chwila pobudki miałam, bo a to piciu albo "mamusiu gdzie mociek" już nie wspomnę o wkładaniu stópek we wszystkie możliwe części ciała...
No i oczywiście potworki już nie śpią...
Dobrze, że Ł dzisiaj już wraca to będę mogła odpocząć.

Do góry