reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Femme mnie ciagle zgaga meczy
Teraz juz bylam glodna i nazarlam sie chleba z pasztete a za 10min jade po ł na dworzec :-)

Ja iphonz nie mialam ale jakos mmie nie rajcuja
Nie wiem, pojawily sie znikad i taki szal nagle

Jezyxa widzisz, a ja nigdy nie oamietam aby brac aparat
Nawdt jak planuke ze wdzme to zapominam :-D

reklama
A ja mam już nowy aparat dzisiaj przyszedł ;-) jutro będzie testowanie :p
Ciasto marchewkowe zrobiłam co by się resztki z soku marchewkowego nie zmarnowany :p a jeść mi się go nie chce marzę tylko o salatce a tak mi się nie chce robić :-( :-/

Agulqa o prawie narzeczony wraca :-) steskniona?

Mi się czasem nie chce lustrzanki brać, bo nie lubię robić nią zdjęć na automacie, a zanim pozostawiam wszystko i dopasuje to za dużo czasu zajmuje, a nie zawsze go mam.
Czasem trzeba jakieś spontaniczne foto strzelić więc aparat w telefonie jak znalazł :-D

Ja bym zjadła jakąś grecką :-D

femme, my też :). dziś wyjęłam z paczkomatu. w końcu padło na coś zupełnie innego i mamy fuji x-m1. spontaniczna decyzja (zadecydowała cena).

Kuba zaraz do biedry pojedzie mi kupi :p mam ochotę na tą z feta :-)

Sprite no twój to już zupełnie inna półka ;-) ciekawa jestem efektów czy jest faktycznie porównywalny do lustra :-) pokażesz nie? :-D

Ja bym chciała jeszcze jakąś mniejszą hybryde, ale Ł by mnie chyba zabił :p
Mam już swojego Canona, Zenita, Feda i Minolte i jak kolejny bym przyniosła to by mnie chyba z nim wyrzucił :p

Ale zimno, brrrrrrr........ Jak miło być już w domku. Zapomniałam jechać do nc+ i zamówić ciasta... :dry: Jutro pojadę.... Ja dzisiaj na późny obiad też zjadłam pizze :-)

Ja mam samsunga S3 (ale leży w domu cały czas ma juz 2 lata i do niczego się nie nadaje) i S5 no i tego jeszcze kocham :-D Do czasu aż też padnie. Małż ma iphone i w życiu tego bym nie chciała a on namiętnie próbuje mi kupić za przeproszeniem to g.... :wściekła/y:

A ja mam aparat benq, nie pamiętam jaki model juz ze dwa lata go mam i jest naprawdę świetny, piękne zdjęcia robi naprawdę

Takie potrafi zbliżenie zrobić, że jsk kot mojej babci ziewal o mu fotkę zrobiłam to było widać igiełki na jego języku :)

Załączniki

• 1417203242823.jpg
    1417203242823.jpg
    15,1 KB · Wyświetleń: 38
reklama
Ja z "nieoficjalnych" źródeł wiem , że gwiazdor ma mi przynieść aparat i kamerkę bo brak i tego i tego ale nie znam się na tym sprzęcie co dobre a co nie.... Chcę tylko żeby ładne zdjęcia robił i był prosty w obsłudze , jakieś propozycje? :-D

Do góry