reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

reklama
Aob też będę małą bardzo często wozić, a wakacje też są w planie dość daleko, zastanawiam się, czy faktycznie to bezpieczeństwo maluszka i jakość aż tak idą w parze i czy trzeba dużo zapłacić, by dziecko bezpieczniej wozić...
Stokrotka ja się czasami skuszę na jakiś kawałeczek ciacha, bo mam kryzysowe dni, ale jakoś strasznie to na moje cukry nie wpływa. Najlepiej to chyba przed spacerem lub jakimś wysiłkiem spróbować, na pewno nie na śniadanie, ani kolację ;-)

Eee nie chce tmobile :-D

Unita ja chcialam camarelo, a ze sytuacja sie zmienila diametralnie z dnia na dzien to mam wozek uzywany 3w1 za 200zl

Ja tez bede sporo jezdzic z mlodym
Ale juz kkedys wspominalam ze normalny fotelkk moim zdaniem jest w stranie uchronic a jak ktos pizgnie niewiadlmo jak lub tirem to i 4gwiazdki nke pomoga
Ale wiadomo ze kazdy ma swoje zdanke i pewnke jakbym miala sporo 0 na koncie to kupilabym ekstra wypasny
Poza tym w jakims programie mowili ze tak na prawde najwazniejsze jest prawidlowe zamontowanie

U nas dzis -1 i pizga

Alecta wpadnij do mnie ogarnac :-D

Aaaa Ł juz jedzie i bedzie po 20 w inie. Hura!!-

Agulqa niestety, ale ja już zdycham:-D
Moja moc uległa wyczerpaniu:-D
Już nawet kolacji nie robię tylko sobie dzisiaj pizze zamówimy z dzieciakami:-D

Emilchen zdrówka!!!!!!!!

Unita zgadzam się z jezyk pierwszy wybór zawsze najlepszy :)

Alecta u nas pizza zawsze z otwartymi ramionami przyjmowana ;)

Ja wróciłam z zakupów świątecznych, i tylko dla mamy kupiłam a dla prawie szwagierki mam pomysł wiec luz w sumie dla wszystkich mam ale połowę musze przez neta zamówić.

Teraz chwila przerwy i oglądam z ola klopsiki i inne zjawiska pogodowe, suchar ale oli się podoba :p
Potem czeka mnie łazienka na dole i na górze i kuchnia jutro reszta chaty

Agulqa ja niby sama za wózek płacić nie będę, ale moja mama ma wielkie serce i nie chcę tego do końca wykorzystywać, bo mam taką mamę, że sobie nic całe życie, a wszystko mi i bratu... Cholercia nie ma złotego środka, trzeba podjąć męskie decyzje :-D Gdybym miała sama sponsorować wózek, to na pewno bym wzięła taki, któremu finansowo podołam i byłabym szczęśliwa, że mam :tak:

Dogii, pierwszy to camarelo carera właśnie, z tego co pamiętam to też twój wybór, masz go już w domu ?

Ostatnia edycja:
Alecta ja tam kupila, soboe w tesco :-D

Unita ja jak wspominalam mialam w planach camarelo, ale ze ł w trakcie stracil prace tp znalezlismy uzywke. No i to bylo u moich rodzicow w miesckd wkec tata wyskoczyl ze to prezsnt od dziadka. Ucieszylo nas to mega :-D a wiem ze nowki nikt by nam nie kupil bo sami kasy nie maja

reklama
Unita jeszcze nie dopiero wczoraj zamowilam ale dostałam wiadomość że wysyłka w ciągu 5 dni roboczych :( wiec przy dobrych wiatrach będę miała za tydzień

Do góry