reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Euforia cieszę się, że mi przeszły a z drugiej strony martwię bo wtedy tez mi znikły objawy ciąży. Schizuję i tyle hehe...

Renata co do trawy to ja się zgłaszam ale do poleżenia na niej :))))

Ja dziś zaszalałam zakupowo dla Konrada i zamówiłam wszystko to, co już od dawna chciałam: tor kulek, 2 gry (Dobble, Pedzące żółwie) i Mamoko 3000 oraz Mamoko na liczby :)))))

reklama
spokojnie :) napewno wszystko jest ok ja w pierwszej ciazy miałam mdlosci przez chyba tylko 2 tygodnie z rana takie slabe a potem zadnych objaw i dolegliwosci ;) kazda ciaza inna nie ma co sie nakrecac ;)

Witam dziewczyny

Zrobiłam suwaczek -jestem dobrej myśli bo ciąża się rozwija a plamień już nie ma. Dalej mam brać mój wielki zestaw leków i kolejna wizyta 13.06. No i od poniedziałku jestem na L4.

Ja mdłości mam prawie cały dzień, no ale to dobry objaw wiec sie cieszę.

Gochson gratki, super wieści:) z czego miałaś te plamienia? z krwiaka? i co bierzesz? dużo tego było? żywa, czerwona krew?

Ewi ja miałam plamienia takie brunatne - pewnie niedobór progesteronu. Krwiaka nie mam. Mój zestaw leków to: Acard, Kwas foliowy 5mg, Encorton, Luteina 2 x 200mg, no i codziennie zastrzyk w brzuch z Fraxiparine.

Gochson dużo tego. Ja miałam już dwa razy czerwone, w tym wczoraj ale przeszło na szczęście.

Ewi a tak z ciekawości... Z suwaczków wychodzi, że Hania powstała zaraz przed ślubem czy po? A może w noc poślubną? :)

renata- ja do trawy się nie piszę, ale jak już wpadniesz w trans to może zajdziesz do mnie, tylko 17 arów sadu;-)

Dziewczyny jak wy dajecie radę z gotowaniem obiadów??? Mnie mdli na widok wszystkiego, nie mogę gotować bo zaraz wymioty, no ale jak nie gotować??? Przecież dzieci muszą coś jeść. Jak jest u Was???

Jezyk identycznie na nic nie mam smaka,ale jem ,bo jak głodna jestem to jeszcze większe mdłości ,rano to lodówki otworzyć nie mogę,zębów spokojnie umyć też nie i tak w każdej ciąży tylko raz krócej raz dłużej

reklama
Aza okres miałam tydzień przed ślubem, płodne tydzień po ślubie na wycieczce w Turcji;) także wszystko "po bożemu" hehe

jezyk u mnie mąż gotuje;) ja na jedzenie patrzeć nie mogę i wszystko mi śmierdzi.

bada ja jak tylko wsadzę szczoteczkę do ust to odrazu mi niedobrze, także rano prowizorka mycia, po 12 mi przechodzi. W szpitalu babki miały ze mnie ubaw bo co wsadziłam szczoteczkę to tylko bee, beee;)

Ostatnia edycja:
Do góry