reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

A ja dzisiaj wychyliłam nos z domu tylko na godzinę, byłam w lidlu właściwie nie wiem po co. Tak sobie popatrzyłam co mają, przeszłam się przy okazji. Teraz zjadłam bigos, to już drugi raz w tym miesiącu.. ale jakoś mam tak ogromną ochotę, że nie mogę się powstrzymać. Jeszcze dodatkowo nie muszę sama robić to już w ogóle luksus.
Już chciałabym, żeby się grudzień zaczął..

reklama
POGIĘŁO WAS Z TĄ PRODUKCJĄ!!! :no:

Rano byłam na obchodzie mojego nowego terenu z Kauflandu, szczerze tego nienawidzę, ale jak mają płacić więcej, to grzech nie brać...
Później kupiłam Młodej barierkę do łóżka, bo ostatnio nam 2 razy spadła, wiercipięta jedna.

Tyle dobrego, że u mnie ciepło i słonecznie, oby do jutra się tak utrzymało, to znów pójdę spisywać teren...

Kurtki nie mam, nie kupuję, bo mam płaszcz ;-)

Jezyk Hahaha ten wasz korbol mnie rozwalił Hahaha

LayDeeK nienawidzę tych kupnych ptysi. Ja hak nam ochotę to sama produkuje

Gosiane wole knopperrs :D

My z T wróciliśmy z czekolady, od razu zakupy na obiad z zrobiliśmy i w końcu kupiłam 2kg słoniny i biorę się za smalec jutro pierogi a pojutrze gibos

A tak btw chyba jednak główką Stachu jest na dole i się pcha bo ujść nie mogłam w sklepie taki ból, ucisk i kłucie w kroczu i okolicach ze kroku zrobić nie mogłam stałam jak kre.tynka i czekałam na zbawienie :/

Ja właśnie naleśniki kończę smażyć:-)
Paznokcie też sobie będę robić tuż przed świętami, jutro jadę na masaż.
U Niny w przedszkolu w piątek zabawa andrzejkowa a w czwartek po południu wróżby.
W weekend mamy gości, przyjeżdża koleżanka z mężem i synkiem, wymyślam właśnie atrakcje dla dzieciaków: będzie basen, afrykarium i możę jakaś sala zabaw.
Porobiłam porządki z ciuszkami większymi dla Jagody mam 3 gigantyczne pudła: jedno 6-12 mc, drugie do 24 m-c i trzecie z największymi ubrankami. Znalazłam jeszcze kilka sztuk tych najmniejszych, mam ich na prawdę mnóstwo, ze 3 razy więcej niż przy Ninie.... dziewczyny z Wrocławia i okolic- może chciałybyście podjechać do mnie i coś sobie wybrać i odkupić za grosze?

U ł niektore tez maja takie nazwy ze szok. Teraz dokladmie nie wiem ale zawsze im mowie ze maja mowic po polsku a nie po swojemu :p

Doggi u nas szneka to mina :p co walisz takie szneki sie mowi :p

O wlasnie o takiej oslonce do chusty myslalam :p ale najpier musi byc Robson i musze umiec chustowac ;-)

A ja obejrzalam top model i zasnelam
Dopiero ske obudzilam

Doggi nie wiem czy widzialas ale wyslalam Ci pilnego priva

Nic mi się dzisiaj nie chce, na nic siły nie mam. Z łóżka bym nawet nie wstała ale musiałam pranie wstawić no to już się ogarnęłam. Obiad zjadłam i leżeć będę. Mam nadzieję, że dzisiaj w nocy będzie spokój... Nigdzie dzisiaj nie idę.

Mommy nic nie mow.
Dla mnie 3trym nie ma litosci
Dzis to w ogole masakra najchetniej bym spala z przerwa na jedzenie, siku i mala drzemke ;-)
Czuje sie jak jakis wrak

Chce jeszcze biale Robsonowe pranie wstawic ale nie wiem czy znajde sile. Poki co siedze nad talerzem zupy i nie mam sily jesc ;-)

Porannik tez pierwsze slysze, ale szneka to na kaszubach tez drozdzowka a w moich stronach to jak u Agi twarz:tak: a za to u mnie w domu rodzinnym na klamerki mowilo i mowi sie spinacze i moj maz tez nie potrafi dotad tego zakumac:-) poza tym tu nawet jak ktos nie mowi calkiem po kaszubsku to niektore slowa i tak sa z tego jezyka na codzien slyszane:tak: i konstrukcja zdania tez jakas inna :-p

wy tu mi o takich dobrych rzeczach piszecie, a ja tak lubie slodkie:baffled: ale zrobilam sobie kisiel:happy:
nie wiem jak ja swieta przezyje:hmm:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry