reklama
agulqa_b
Fanka BB :)
Aleta smiejesz sie
Ja do 7roku zycia mialam drzemki po poludniu po 2-3h
Czasem rodzice mnie w dimu szukali wchodza do pokoju a ja spie w najlepsze
I nie musialam, nikt mi nie kazal po proatu uwielbialam spac
W podstawowce mi sie odmienilo a w gimnazjum znowu.
Wracalam ze szkoly i pierwsze to szlam spac
Ja do 7roku zycia mialam drzemki po poludniu po 2-3h
Czasem rodzice mnie w dimu szukali wchodza do pokoju a ja spie w najlepsze
I nie musialam, nikt mi nie kazal po proatu uwielbialam spac
W podstawowce mi sie odmienilo a w gimnazjum znowu.
Wracalam ze szkoly i pierwsze to szlam spac
Moje dzieci jakieś nadaktywne są i chyba nie lubią spać.
Zaczynam się zastanawiać czy to na pewno ja je urodziłam
Megami moich znajomych córka od samego początku czadu im dawała, a też mówiliśmy, że pierwsze 2 tygodnie to na bank będzie tylko jadła i spała.
Zaczynam się zastanawiać czy to na pewno ja je urodziłam
Megami moich znajomych córka od samego początku czadu im dawała, a też mówiliśmy, że pierwsze 2 tygodnie to na bank będzie tylko jadła i spała.
Nie no to ja przez pół roku dziecka nie miałam, nie wiedziałam co to opieka nad dzieckiem tak naprawdę bo ola spala 3/4dnia budziła się na jedzenie (pampers mokry czy osrany nie przeszkadzał jej więc nie był zmieniany przy każdej kropelce siku) i wieczorem kąpanie i to było wszystko. Za to jak potem się ożywila tak do tej pory wariatka jest i spokój jest tylko jak jest w przedszkolu
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Ej no, ja z Młodą też mogłam dużo odpoczywać Tylko spała i jadła i ja z nią
McPearl
Co do kurtki to odpukać mam starą i w nią wchodzę. W obecną już się nie zapnę. Ale też kupiłam sobie taką narciarską w lidlu za 60 zł i ciągle w niej obchodzę.
Mmm...kupiłam sobie tą Milkę w choinki mleczno-białą. Musiałam sobie uszczypnąć mimo, że zaraz obiad dziś pomidorowa z ryżem, na jutro chyba gulasz zrobię.
Nic dziś praktycznie nie zrobiłam. Tylko powyparzałam butle, laktator i inne pierdoły. Im dalej tym mniej mi się chce. Już widzę te święta... Młody mi zasnął bo beczał 15 minut o bajkę, a ja powiedziałam że jest kara bo ciągle chodzi i gada dupa i kupa. Nie mogę tego w nim wyplenić. Mikołaj jako noworodek też dużo spał, ale jednak w nocy często pobudka i co 1,5 h...chodziłam jak zombi. Ale prawie 4 lat drzemka w ciągu dnia to był obowiązek.
Mmm...kupiłam sobie tą Milkę w choinki mleczno-białą. Musiałam sobie uszczypnąć mimo, że zaraz obiad dziś pomidorowa z ryżem, na jutro chyba gulasz zrobię.
Nic dziś praktycznie nie zrobiłam. Tylko powyparzałam butle, laktator i inne pierdoły. Im dalej tym mniej mi się chce. Już widzę te święta... Młody mi zasnął bo beczał 15 minut o bajkę, a ja powiedziałam że jest kara bo ciągle chodzi i gada dupa i kupa. Nie mogę tego w nim wyplenić. Mikołaj jako noworodek też dużo spał, ale jednak w nocy często pobudka i co 1,5 h...chodziłam jak zombi. Ale prawie 4 lat drzemka w ciągu dnia to był obowiązek.
reklama
agulqa_b
Ja powiesilam juz pranko robertowe, pozmywalam i znow sie nudze :-)