reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Dobry dzień! W Krk jakoś szarawo znowu..
Nulini ty chyba pisałaś kiedyś o przewleklyn kaszlu u swojej młodej. .jak długo on trwał i po czym minął? Mój młody ciągle kaszle...już mi go żal, bo go ten kaszel okropnie męczy. .syropy i nebulizacje już rady nie dają, wprowadziliśmy zyrtec ale mam wrażenie że jest jeszcze gorzej. .:-(
My chyba dziś leniwie spędzimy niedzielę w domu
Oj czkawka potrafi długo trwać u maluszka. .alecta może się już na tyle przyzwyczailas ;-)

reklama
Czuję się jak zombie.
Z młodym już ok, ale w nocy co chwila się budziłam i sprawdzałam czy z nim wszystko ok aż w końcu nie mogłam już zasnąć i dopiero jakoś nad ranem mi się udało.
Tymko wstał o 8 już w pełni sił i nie widać po nim, że miał ciężką noc.
Nie wiem co mu było, co mogło mu zaszkodzić.
Na kolację jadł tosty z serem, na obiad ogórkową... Może to tak zupa.
Dzisiaj lepiej naleśniki im na obiad zrobię.

Elutka dzisiaj właśnie Lilka miała czkawke hehe.
Może nie zawsze zwracam na to uwagę :p

Witam i ja.

Nie wiem czy to zasługa melisy czy co ale drugi dzień przed spaniem wypiłam kubeł melisy i udało mi się zasnąć o 2 i spałam aż do teraz :)

Wczoraj uświadomiłam mojemu T że za 4 tyg, a 31 dni wchodzę w 38tc czyli spokojny czas kiedy można rodzic, T zrobiłeś wielkie oczy z przerażenia ""przecież to niedługo" a no tak ;)

Miłej niedzieli :happy2: u nas słoneczko się przebija,wstaliśmy o 9 ,zjedliśmy śniadanko i M czeka na Kevina ;-)
Gniewkovteż często miewa czkawkę i też nie przepadam za tym uczuciem

Zdrówka dla dzieciaczków

Dziś zaczynam 35 tydzień,brzmi poważnie :tak:

Co do programów to nie lubię Twojej twarzy co brzmi znajomo,Tańców z gwiazdami Topowych modelek :happy2:

Doggi jak juz taki bede miala to Cie zaprosze :p

Alecta to nieciekawie w nocy
Cos musialo go meczyc, oby juz bylo ok

Robsonowi tez juz czkawki przeszly raczej
Chyba po tym jak go ostatni raz wystraszylam :p

Alecta ja sie czuje jakby w nocy jakis walec po mnie przejechal
Zasnelam ok 1 i 5 sie obudzilam i mlody tak szalal ze zasnac nie moglam
Meczylam sie strasznke chyba z godzine

My jeszcze w lozeczku
Do kosciola dzis nie idziemy nawet bo nie mam sily powloczyc nogami
Zaraz moj prawie narzeczony zrobi nam sniadanko ;-)

A ja zaczelam rysowac drzewo u Roberta
Poki co wyglada mega zalosnie :p ale moze jak zaczne je malowac to nabierze ksztaltu :p

DOGGI myslisz ze musze malowac farba typowo do scian czy awykle akrylowe beda ok?
Jakimi Ty malowalas sobie wzory w pozku?

Aga na moje akrylowe powinny być spoko :-)

Zaczynam się bać o mojego syna :p
Właśnie zakłada sobie korale :p

Ostatnia edycja:
reklama
Agulqa_b ja malowalam taką farbą do ścian ale tylko dlatego ze taką znalazłam ;) białym zielony barwnik taki ciemny i białą farbę, zmieszalam i miałam taki ładny kolorek zgniła zieleń :)

Alecta oj tam nie martw się, to się nazywa gender :p

Jestem pełna nadziei ;) co prawda Stachu chyba znów siedzi po swojemu bo wali mnie po jajnikavh tak baaardzo ale weszłam dziś na wagę i od ostatniej wizyty przytyłam tylko 700g :) a wizyta za 1,5tyg to jest szansa ze będzie na niej mniej niż 2kg :p

Ostatnia edycja:
Do góry