reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

reklama
Dżizas co za masakre przeżyłam.
Już myślałam, że będę po pogotowie dzwonić.
Tymko jakieś 2 godziny temu obudził się z bólem brzucha, płakał, po całym łóżku latał.
Raz chciał na ręce, za chwilę się kładł, wił, nawet ja siedział to jakby go coś wykrecalo.
Masowałam mu brzuszek i nic, mięty wypić nie chciał, dałam mu espumisan no nic mu nie pomagało i tak przez 2h ryczałam razem z nim, bo za cholerę nie mogłam mu pomóc. W końcu biedny zwymiotował więc poszłam go umyć, przebrać i od razu zasnął :-(
Już się bałam, że to wyrostek, a ja sama z 2 dzieci i w 8 miesiącu ciąży :-(

Jenn widocznie nie miewa czkawki, bo czkawke to tak delikatnie ci dziecko podskakuje w brzuchu przez dłuższy czas. Zdecydowanie inne to niż kopy

alecta, biedaczek. Oby mu przeszło...
My byliśmy w kinie na kosogłosie. To pewnie ostatni wypad do kina na następne x miesięcy...zanim będziemy mogli znowu pojechać to pewnie młoda będzie miała ok roku...film fajny, czekam na zakończenie. Jeszcze chciałam książki przeczytać, ale nie wiem czy się uda do porodu...

Alecta zdrówka dla T, miejmy nadzieję że po prostu coś mu stanęło na brzuszku!

Jenn mówię ci takie delikatne podskoki w brzuchu, u mnie na ogół kolo 15-20 min tak podskakuje po czym mija, ale przez ten czas tak na oko co 5sec hop

Megami strasznie denerwujące, ja nie lubię jsk Stachu ma czkawke

reklama
Poranek o dziwo nie tak szary jak przez ostatnich kilka dni, także myślę, że spacer dzisiaj na pewno jakiś się pojawi.
No i wreszcie wyczekiwana 3 na pasku :-D Skończone 30 tygodni, już nie czuję się osamotniona ;-)
Udanego dnia dziewczyny!

Do góry