reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

No właśnie... to która chętna.... U mnie trzeba odkurzyć, umyć podłogi, powycierać kurze, zrobi,ć obiad i ogórki małosolne... Oferuję za to mieszkanko, odchowane dziecię i męża z lekkim przebiegiem :))))

Ja dokładam jeszcze w gratisie psa który wygląda jak niedźwiedź :D

reklama
Ale chętne do oddawanie mężów :szok::-D:-D:-D
Ja jestem leń patentowany ostatnio więc nic nie pomoge ... większość jedzenia mnie drażni, więć M bierze obiady od mamusi ;-) a i sam sobie radzi ze sprzątniem nawet. OKROPNA ZE MNIE KOBIETA WIEM :zawstydzona/y::-D

Żelka- u mnie tak jak u Ciebie, ja jestem leniuch, a mój maż to "anioł", więc daje sobie radę ze wszystkim:-)

doggi- a jakiego masz psa?? Ja mam owczarka niemieckiego długowłosego i też wygląda jak niedźwiedź :)

Jeśli chodzi o moderatora, to już pisałam, ze doggi i bada, jesli bada nie chce, to jest mi właściwie obojętne kto się tym zajmie, a może któraś z Was sama chce na ochotnika???? Niektórzy lubią takie rzeczy.

Ilość watków?? Mógłby być jeden główny, oczywiście te z wizyt, badań, kulinarne są jak najbardziej potrzebne, a reszta?? Ja zaglądam i tam i tu, najpierw na główny, a potem jak mi starczy czasu to na podwątki. Jesli chodzi o zamknięcie grupy, to na tym etapie na pewno nie jest to dobry pomysł, jeszcze będą dochodzić dziewczyny, a po porodzie można przenieść się na zamknięty.

Hahahah :-D

Na początku drugiej ciąży pomyślałam, że wolę dziewczynkę, ciuchy mam, obsługę znam :D A pod koniec myślałam - niech już będzie ten chłopak, wszyscy mi życzą chłopaka itd bla bla bla

reklama
jeżyk z tymi wątkami zamkniętymi chodziło mi o to, że czasem bywa tak, że powstaje grupa w grupie i wtedy zaczynają się dziwne akcje, przynajmniej u nas na maju tak było :nerd:
Co do płci to ja sobie mogę chcieć, a nawet na dziewczynę się nie nastawiam, w pierwszej ciąży tak czułam Alutke i Alutke pewna byłam każdą częścią ciała że będzie córa i tak mi dziwnie było jak się dowiedziałam, że synuś będzie ;-)

Teraz dla mnie się liczy oby zdrowe było i martwi mnie że kompletnie nie mam weny jak synka mogłabym nazwać :-D

Do góry