reklama
jenn200818
Fanka BB :)
Miłego dnia dziewczyny ;-) Mój dzisiaj ma wolne od pracy, więc leniwy dzień nas czeka we własnym sosie, a to zawsze potrzebne jest :-)
W takim razie te z was moje drogie, które mieszczą się między 20 a 30 r.ż zachęcam do pisania wiadomości, a ja prześlę kwestionariusze. ;-)
W takim razie te z was moje drogie, które mieszczą się między 20 a 30 r.ż zachęcam do pisania wiadomości, a ja prześlę kwestionariusze. ;-)
McPearl
karpanna, nie rozumiem tylko tego, że ja sinupret i posterisan mogę a Ty jakoś nie...co lekarz to opinia.
Ulotka Sinupret: Ciąża i karmienie piersią
Przed zastosowaniem każdego leku należy poradzić się lekarza lub farmaceuty. Należy zachować ostrożność stosując lek w okresie ciąży. Nie stosować w okresie karmienia piersią.
Ulotka posterisan:
[h=3]Przeciwwskazania:[/h] Nadwrazliwość na którykolwiek ze składników preparatu.
Kobiety w ciąży mogą stosować maści i czopki doodbytnicze łagodzące dolegliwości choroby hemoroidalnej. Jednak tylko niektóre preparaty można stosować bezpiecznie.
Informacja o tym, czy dany lek nadaje się dla kobiet ciężarnych, powinna znajdować się na opakowaniu leku lub w ulotce informacyjnej. W razie wątpliwości należy poradzić się lekarza lub farmaceuty. Preparat o bezpiecznym i skutecznym działaniu to Posterisan®. Można go stosować zarówno u kobiet w ciąży, w okresie laktacji jak i u dzieci.
Ulotka Sinupret: Ciąża i karmienie piersią
Przed zastosowaniem każdego leku należy poradzić się lekarza lub farmaceuty. Należy zachować ostrożność stosując lek w okresie ciąży. Nie stosować w okresie karmienia piersią.
Ulotka posterisan:
[h=3]Przeciwwskazania:[/h] Nadwrazliwość na którykolwiek ze składników preparatu.
Kobiety w ciąży mogą stosować maści i czopki doodbytnicze łagodzące dolegliwości choroby hemoroidalnej. Jednak tylko niektóre preparaty można stosować bezpiecznie.
Informacja o tym, czy dany lek nadaje się dla kobiet ciężarnych, powinna znajdować się na opakowaniu leku lub w ulotce informacyjnej. W razie wątpliwości należy poradzić się lekarza lub farmaceuty. Preparat o bezpiecznym i skutecznym działaniu to Posterisan®. Można go stosować zarówno u kobiet w ciąży, w okresie laktacji jak i u dzieci.
Ostatnia edycja:
agulqa_b
Hej!
Bada lacze sie w bolu
My wczoraj bylismy na spacerze i bylo wsio ok
Pochodzilismy moze z 30mim wcale nie szybko
A po powrocie brzuch tak zaczal mnie bolec ze myslalam ze umre :-(
Najgorsze ze anixsie schylic, ani ubrac ani rozebrac
Wzielam na noc 2no-spy i itak budzilam sie z bolem
Cos takiego jak po myciu kuchni jak sie ti wprowadzilismy
Na szczescie mlody fika
Czuje go ;-)
No ale brzuch dalej bolo
I od kilku dni sutki
Blagam o styczen
U nas szaro, buro, mokro i 0 stopni:-|
Bada lacze sie w bolu
My wczoraj bylismy na spacerze i bylo wsio ok
Pochodzilismy moze z 30mim wcale nie szybko
A po powrocie brzuch tak zaczal mnie bolec ze myslalam ze umre :-(
Najgorsze ze anixsie schylic, ani ubrac ani rozebrac
Wzielam na noc 2no-spy i itak budzilam sie z bolem
Cos takiego jak po myciu kuchni jak sie ti wprowadzilismy
Na szczescie mlody fika
Czuje go ;-)
No ale brzuch dalej bolo
I od kilku dni sutki
Blagam o styczen
U nas szaro, buro, mokro i 0 stopni:-|
przysięgam,ze to moja najgorsza ciąża,na szczęście ostatnia
nawet torta nie przełożyłam,więc zaraz się biorę,bo o 17 goście przybędą
Podpisuje się pod tym
Chociaż powiedziałam Ł, że jak wygramy w totka i wybudujemy dom to robimy jeszcze 2
Mówcie mi dzisiaj Perfekcyjna :-)
Odwiozłam potworki do przedszkola, byłam w Biedrze na zakupach, wróciłam do domku i odkurzyłam, wstawiłam pranie i umyłam podłogi:-)
Zaraz biorę się za prasowanie Lilutkowych ciuszków, a później rozpakuję karton z per.dółkami, które wczoraj przyszły i chyba od razu ręczniki dla młodej wypiorę:-)
Jak dobrze wrócić do żywych
McPearl
agulqua, ja już się boję o swoje sutki co to będzie po porodzie, skoro teraz jak je sobie dotknę to bolą. Czy można je jakoś przygotować do karmienia? Bo podobno pocierając można wywołać poród, a tego to bym teraz nie chciała...
agulqa_b
Alecta jakbym miala duuuzo siana to tezbym mogla miec gromadke
Zazdroszcze
Ja mialam dzis oodlogi ogarnac ale w zwiazku z tym ze brzuch tak boli wole nie ryzykowac
Poprosze Ł jak wroci by zrobil
Mcpearl moja tesciowa mowika zebym hartowala
Polozna mowila ze w zadnym wypadku bo nic yo nie da a tylko bol sobie sprawiamy
No i mowila ze mozna juz teraz smarowac mascia tlusta typu purelan np
Taka jak pozniej orzy karmieniu
Ale czy to cos da, nie wiem?
Zazdroszcze
Ja mialam dzis oodlogi ogarnac ale w zwiazku z tym ze brzuch tak boli wole nie ryzykowac
Poprosze Ł jak wroci by zrobil
Mcpearl moja tesciowa mowika zebym hartowala
Polozna mowila ze w zadnym wypadku bo nic yo nie da a tylko bol sobie sprawiamy
No i mowila ze mozna juz teraz smarowac mascia tlusta typu purelan np
Taka jak pozniej orzy karmieniu
Ale czy to cos da, nie wiem?
Ok mała przerwa na kawę i biorę się za prasowanie
Nawet do spółdzielni udało mi się zadzwonić w sprawie kaloryferów
Dżizas, ale ja będę później zdychać
Jeszcze zrezygnowałam ze swojego sałatkowego obiadu i zamiast tego mam zamiar zrobić naleśniki.
Tzn podsmażę cyca z indyka razem z surimi i kiełkami, dodam pekinke i skleje do tego jakiś sos z jogurtu naturalnego
Nawet do spółdzielni udało mi się zadzwonić w sprawie kaloryferów
Dżizas, ale ja będę później zdychać
Jeszcze zrezygnowałam ze swojego sałatkowego obiadu i zamiast tego mam zamiar zrobić naleśniki.
Tzn podsmażę cyca z indyka razem z surimi i kiełkami, dodam pekinke i skleje do tego jakiś sos z jogurtu naturalnego
Ostatnia edycja:
reklama
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
alecta, GIŃ PRZEPADNIJ SIŁO NIECZYSTA!!! Wzbudzasz we mnie wyrzuty sumienia i poczucie winy za nicnierobienie, nie wstyd Ci???