reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Hej porannie, Karpanna jam tez za stara ale kibicuję reszcie :) moze faktycznie skorzystaj z ankiet online? Moja siostra tak robiła i wtedy latwo dotrzec do wielu osób.
U mnie szaro buro i ponuro, no i zimno! Do tegonpada takze rano poczlapalismy z mlodym w pelerynach i z parasolami.
Wszystkim życzę dobrego samopoczucia na dzis :)

reklama
Karpanna- sprobuj jak najwięcej lac do nosa zwykłej soli fizjologicznej, a miejsce bolace ogrzewaj. No i oczywiście nie wychodz nigdzie bez czapki. Jeśli do jutra nie przejdzie to idź. Chociaż tak jak pisalam, ja już siebie znam i wiedziałam, ze mi nie odpusci. A to pierwszy raz masz ból zatok? Aaa i jeśli to zapalenie to bez antybiotyku się nie obejdzie :(

Ja tak mam że jak mam katar to kilka dni schodzi a potem wchodzi mi w zatoki i zaczyna sie ból. Z tym że w ciązy jeszcze nie miałam brałam tabletki krople i przechodziło a teraz nie wiem co można. wode morska uzywan co chwile. To trwa 3 dzien wiec chyba nie jeszcze tak dlugo? czapke nosze zawsze.

3 dzień to już długo. Ja się teraz pomeczylam dwa i poszlam do lekarza. No bo tak jak piszesz, w ciąży nie wiadomo czym to leczyć. Wiem, że można ponoć sinupret, ale mi go lekarz np.nie przepisał. Jak masz możliwość to idź. Po co masz się męczyć.

No właśnie miałam pisac o tym Sinuprecie ale nie wiem jak w ciazy. W sumie to to jest ziolowe. Jezyk ja tez zawsze tak mam ze mi pozniej katar w zatokach siedzi ale normalnie tym sinupretem sie ratuję

Sinupret jak i w pierwszej tak i w drugiej ciąży dostawałam od lekarza. W aptece też babka powiedziała, że mogę brać. Też mi coś dzisiaj jakby zatoki trzaskały. Chyba, że to ból głowy...jakaś ta pogoda niewyraźna. Może po kawie zrobi mi się lepiej, ale na chwilę obecną jem śniadanie :-)

karpanna, mimo tych zastrzyków nie masz jeszcze może maści? Mi pomogła. Bądź co bądź jest to wtedy lek miejscowy. Ja miałam Posterisan z hydrokortyzonem i u mnie hemoroidy się cofnęły.

miłego dnia laseczki :happy: zdrówka dla przeziębionych i cierpiących :tak:

ja wczoraj wieczorem tak źle się czułam,ze myślałam,że urodzę,nawet m przekonałam,bo jak zaproponował mi ,abym posiedziała sobie na lapku (zwykle wieczorem on okupuje) to nawet nie zareagowałam :-pprzysięgam,ze to moja najgorsza ciąża,na szczęście ostatnia :rofl2:
nawet torta nie przełożyłam,więc zaraz się biorę,bo o 17 goście przybędą

aż mi lepiej jak sobie ponarzekałam :-D

reklama
Do góry