reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

agulqa dlatego ja zawsze mówię mojemu wprost, że jestem nerwowa, bo mnie boli, źle się czuję... trzeba łopatologicznie ;-)

Zjadłam właśnie pysznego murzynka (to ciastko w wafelku z białą pianką i polewą czekoladową) i chcę jeszcze! a miałam tylko jednego!

reklama
Mommy moj pomaga jak powiem i palcem pokaze co i jak ma zrobic
Ale moglby pimyslec troche bo od wczoraj wieczor mu marudze ze ledwo chodze a co dopiero cos robic
Eh

Emilchen on wie ze mniw boli
Minute wczesniej mu to mowilam
I do tego nie mamy zasiegu tutaj i zeby gadac musze stac przy oknie jak debik wiec samo to mnid wkur.wia a jak boli to juz w ogole

Do tego kupilam wczoraj goplane mleczna i jakas felerna mi sie trafila
Gdzie niegdzie ma orzechy :-\

goferek, Hydrokortyzon jest lekiem o słabym działaniu z grupy kortykosteroidów. Wykazuje działanie przeciwzapalne, przeciwalergiczne, przeciwświądowe i przeciwwysiękowe. Preparat ma działanie miejscowe.

Ostatnia edycja:
Emilchen praca bada natężenie rożnych cech osobowości, tematu jeszcze konkretnego nie ma, natomiast wyklaruje się po badaniach :)

Oj, co za beznadziejna pogoda.. A my do Ikei właśnie się wybieramy :D

Ogłaszam fajrant!
Wszystko poprasowane, pranie ciemne rozwieszone, a ręczniki przełożone na jutro, bo nie mam ich gdzie rozwiesić.
Teraz będę leżeć z du.pą do 15:-D
Koncepcja obiadu znów się zmieniła, bo nie chce mi się robić naleśników więc robię to samo tylko, że z ryżem:-p
Dzisiaj jestem normalnie z siebie dumna!

Doggi bidulko może chociaż w dzień Stachu da Ci troszkę odsapnąć
Agulqa, bo to facet, on pewnie przyswoił tą pierwszą informację i na drugą mu miejsca zabrakło:-D

Alecta zazdroszcze
Ja leze i czuje sie jak flak
Pozniej tylko ubrania pochowam
I farby bo wczoraj soe deco bawilam

Mi kuzwa bedzie miejsc brakowalo na infoco seksiku :p

agulqa właśnie, nie połączył wątków po prostu :-D dlatego ja mojemu łączę sama :-p

jenn ok, ale jakie testy masz? :-)

Wy też macie rozstępy NAD pępkiem?? bo ja już mam nawet tam :sorry:

Alecta nie Zapowiada się, cały czas skurcze dużo lżejsze niż w nocy ale dokuczają no i właśnie wariatka wróciła i juz lata jak z pieprzem.

reklama
Do góry