reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Na dodatek miałam ochotę na frytki więc sobie wstawiłam je do piekarnika i mi się odechciało:dry:

No nie, NAJGORZEJ :no:

femme,
mnie też boleć nic nie boli, psychicznie jestem wykończona przez problemy z pracodawcą, ale fizycznie OK. Skurcze łapią, ale nie są dla mnie żadną uciążliwością ;-)

Mężu wrócił z pracy, wytulił mnie, wyprzepraszał, trochę się wypłakałam w ramię i mi lepiej, chociaż czyści mnie nadal i nawet mi głupia myśl błysnęła, że się oczyszczam przed porodem :-D:-D:-D

reklama
Nulini mnie czyści przynajmniej raz na,2tyg gin mówi że tak jest inne mają kłopot bo nie mogą a inne mają kłopot bo nie mogą przestać. Jsk się mówi: jsk nie urok to sraczka :p

laydeek o widzisz a ja sie zastanawialam co to sie stalo ze codziennie w kibelku jestem :D
a to moze faktycznie ta kapucha ;p

alecta moge podeslac nalesniki bo wyszly mega :D

Dziś mam tragiczny dzień. Mam takie skurcze ze to się nie dzieje, a tak mnie piz.ga w szyjce że gdyby nie to ze nie mam o niej zbyt dobrego mniemania powiedziałabym ze się skraca :p

Zaraz biorę się za chirurgów, tylko to mi pomoże (zemsty nie ma najnowszego odcinka to męczę chirurgów) o chyba sobie frytki z piekarnika zrobię, mam nadzieje ze nie minie mi chętka na nie tak jak alekcie :p

ja obejrzalam odcinek lekarzy z neta w tel i wykorzystalam caly pakiet ;p
musialam dokupic 2gb za 30zł :O
na szczescie od jutra juz play bedzie dzialal wiec 2gb mi zostanie na 2tyg jak Ł nie bedzie
poza tym ja mam w mixie wiec rachunek wiekszy nie bedzie, a kasa i tak mi zawsze zostawala wiec co tam ;)

ja sobie ananasa kupiłam i jem od 3 dni i mam po nim takie gazy że szok :-D sama z siebie się śmieje bo to takie dźwiękowe nie śmierdzące :-p nigdy wcześniej po ananasie tak nie miałam :-p

DOGGI ale poród będzie dla Ciebie przyjemny po takiej ciąży :-D

Agulqa, bo musisz wejść w albumy zamknięte i tam wszystko masz :)

Dzieciaki moje już w wannie.
Tymko dzisiaj wyjątkowo twierdził, że on się przecież nie musi kąpać, ale to wszystko przez to, że na Boomerangu Tom i Jerry leci, a on ich uwielbia.

Myślę co mam sobie na jutro na obiad zrobić.
Może po prostu na jakąś sałatkę postawię, bo po śniadaniu i tak przez większość dnia zapchana chodzę.
Mam cyc z indyka, surimi i szpinak...jakieś pomysły? :p

reklama
alecta wlasnie wiem tylko ze zamknietego znalezc nie moglam
ale juz mi sie udalo ;p
ja nie znam sie zupelnie na przepisach kulinarnych
Ł zasmakowal ostatnio makaron z filetem, szpinakiem i smietana lub sosem smietanowo serowym ;)

Do góry