reklama
agulqa_b
Fanka BB :)
Nulini to chłop mojej koleżanki sapie jej jak wychodzi z domu bo ona ma siedzieć i czekać na niego i sprzątac.... I ona po kryjomu się wykrada z domu.... To jest chore!!!!!
Kurcze nie wiem czy się do szpitala nie przejechać :/ od wczoraj mam brzuch cały jak kamień i nie wiem czy to gazy czy co, młody jsk to młody ruchliwy zbytnio nie jest więc nie wiem. Wczoraj trochę się znartwilam tym, ale stary pojechał po cole i czekoladę i juz po lyku coli bzika dostał (musze częściej pić, może cola pomoże mu się obrócić )
ten facet juz nie byłby moim facetem ;p
dobrze ze to tylko Stachu
Femme jakby Ł mnie o 6 obudzil z takim czyms to AAAA
zamordowałabym
alecta pochwal sie fotelikiem jak dostaniesz Co dusznosci to mnie tez męczą ostatnio, wogóle się ułożyć nie mogę.
O to jakbym o moim mężu czytała, on też ma takie odpały
Super że będzie przypływ gotówki!
sprite to daj znac wczesniej co byśmy cie zobaczyły w tv
Hehe Stachu bezlitosny tak męczyć matkę, dobrze że to tylko to.
Ja dołącze do leniwców. Nic mi się nie chce, zrobiłam rosół i umyłam kabinę prysznicową. Mam gdzieś, dzisiaj nie robię nic mimo że syf jest. U mnie dzisiaj też wizyty kurierów
Ech...
U mnie też wszawo za oknem zimno, piździ, zmarzłam w drodze do przedszkola
Do tego nie odzywam się do męża, wczoraj ledwo z pracy wrócił i od progu pretensje o wszystko, a głównie o to, że... PÓŁ DNIA W DOMU SIEDZĘ
Normalnie masakra, idiota jeden, tak mnie zdenerwował, że kazałam mu się wypchać przeprosinami, bo mam dość tego, że jest głupi i wali teksty bez pomyślunku, a później mu się wydaje, że pogłaszcze mnie po ręce i już jest OK
Bo on jest wielce zmęczony po pracy i nikt poza nim nie ma prawa czuć się gorzej albo mieć złego dnia
O to jakbym o moim mężu czytała, on też ma takie odpały
:-):-):-):-):-):-)
Ale pięknie zaczęłam dzień: wchodzę na stronę ZUSu (już od jakiegoś czasu robiłam to codziennie) a tam jest decyzja o wypłacie chorobowego:-) i to już 25.11.
Od września jestem na L4, a od 24 września przeszłam na ZUS i od tej pory żadnej kasy z ZUSu nie dostawałam, bo szefowi się nie śpieszyło z wysłaniem L4 i do ZUSu moje zwolnienia doszły dopiero 5 listopada.
Rany jak się strasznie cieszę, w końcu będzie dodatkowa kasa :-)
Jeszcze na godz. 19 wizyta, która mam nadzieję przyniesie też same dobre wieści i już nic więcej dziś mi do szczęścia nie trzeba :-)
Super że będzie przypływ gotówki!
sprite to daj znac wczesniej co byśmy cie zobaczyły w tv
AZA no to dobrze ze nie tak źle! Ciąża stan błogosławiony, trele morele....
Nie jadę to były gazy, Stachu popuszczal trochę bąków i juz jest ok
Hehe Stachu bezlitosny tak męczyć matkę, dobrze że to tylko to.
Ja dołącze do leniwców. Nic mi się nie chce, zrobiłam rosół i umyłam kabinę prysznicową. Mam gdzieś, dzisiaj nie robię nic mimo że syf jest. U mnie dzisiaj też wizyty kurierów
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Dołączam do leniwców, od 8 rano zalegam na kanapie
I też czego nie zjem, to mnie cofa, do tego mnie czyści, mam doła, ciężko mi się oddycha i mam wszystkiego dość...
I też czego nie zjem, to mnie cofa, do tego mnie czyści, mam doła, ciężko mi się oddycha i mam wszystkiego dość...
reklama