reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Ja ŚPIWOrków mam ze 4 w różnych rozmiarach.

Ja mogę polecić ten odplamiacz z Biedry, dobrze radzi sobie z plamami.
Byłam w lidlu, kupiłam Ninie ocieplane getry i puzzle z Dorą, a dla Jagody spodenki z weluru i te sztruksowe:-)
A teraz o weekendzie, był do d...w sobotę rano miała przyjechać szafa z Ikei, przyjechała o 17 bo Panu się samochód popsuł... jak zaczęli wnosić to okazało się że brakuje jednych drzwi bo nie było w magazynie- jak kupowałam w środe to były ale jak zaczęli pakować w sobotę to już nie... musimy czekać aż przyjdą, nie wiadomoi kiedy... zaczęli składać tę szafę i okazało się że drugie drzwi- tym razem lustrzane- są pęknięte...i nie wytrzymałam, zaczęłam na wszystkich krzyczeć, płakać, wrzeszczeć...czy zawsze musi być wszystko pod górkę?

Tak wiec mam szafę bez drzwi, mąż od dzisiaj w szpitalu na zabiegu, ja z Niną sama- mam serie wizyt po lekarzach- pediatra, alergolog, ortopeda... żeby chociaż ona była grzeczna

reklama
No i ruszyłam tyłek i zaprowadziłam dziecko do szkoły :-p jeszcze będzie czas na wagary :-D :-D

McPearl ja za nowy z metką w lumpie dałam 5zł :cool2: taki ze mnie kozak :-D ogólnie w lumpach u mnie tego pełno do 20zł ;-)

Femme sprawdzone, nie raz tak robilam :-D

Mommy daj znac jak kupisz termometr jak wrazenoa ;-)

Ja nie kupowalam kobinezonu.
Mam dwa po mlodym
Co prawda jeden mi sie duzy wydaje
A drugi ma koronke i jest caly kremowy.
Nie bede odpruwac koronki bo boje sie ze dziurki zostana.
Tylemco w wozku to chyba mlody da rade ;-)

Susel mowisz o odplamiaczu w proszku?
Kiepsko z szafa. Tez bym sie wsciekla

Wypralam i powiesilam biale ubranka Robsona.
Jestem zawiedziona bo lasce co miala mi zdjecia porobic zepsul sie aparat
Z tego wszystkiego dzisiaj sobie sama kilka porobilam
Ale na kompie ostrosc kiepska
No i chyba tylko ze dwa czy 3 mi sie podobaja

Agulqa pokaż pokaż :-)

Ja jakoś na połowę grudnia się na sesję umowie ;-)

Jaki leniwy dzień... Głowa mnie boli tylko, miałam pranie wstawić taa... Nic mi się nie chce. :-/

Ja dzisiaj do kitu sie czuje. Mlody wczoraj mial zyganie no i chyba mi sprzedal bo juz jedna wizyte w kibelku zaliczylam. Paskudnie sie czuje. Oby do jutra przeszlo bo mam wizyte.

Haha, jestem super mega zadowolona. Kupiłam nowy kombinezon w 5 10 15 w przecenie ze 120 na 40 zł 24592163_8461_d.jpg

Załączniki

• 24592163_8461_d.jpg
    24592163_8461_d.jpg
    22,6 KB · Wyświetleń: 49
reklama
Do góry