reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

miłego dnia babeczki :-) pogoda do bani,ciemno jak w d..
wyspałam się dziś,mój pies był grzeczny :-p muszę dziś upiec biszkopt,a wieczorkiem udekorować,bo mój pierworodny jutro kończy 11 lat

reklama
Hey, moi pojechali do przedszkola a ja próbuję się zmotywować do wstania bo mieszkanie prosi o sprzątanie :)

Bada wow, 11 lat, to masz chłopa :)

Suseł to masz się z tą szafą. Długo kazali czekać na drzwi? Twój mąż poszedł do szpitala na jakieś badania czy coś poważniejszego?

Jenn kłucie ti normalne :) Ja ledwo chodzę bo tak mnie krocze boli przez żylaki. Na szczęście już niedługo :))))

Jeżyk jak dziś z nerwami, przeszły? Jak zatoki?

Doggi też widziałam to i przynajmniej teraz wiem czemu mam problemy ze snem :-D

Bada wow 11 lat to już kawał chłopa!

Suseł też bym się wkurzyła :wściekła/y:

Aza ja wstać, wstałam, bo musiałam potworki odwieźć, ale zmotywować mi się ciężko do sprzątnięcia :-p

Jeżyk jak tam samopoczucie dzisiaj?

Co do różnych bóli to mnie (odpukać) od kilku dni nic nie boli, nie kłuje ani nie ciągnie.
Jedyne co to duszności mnie dopadają i takie uczucie ciężkości jakbym się objadła na maxa, a poza tym nic.

Czekam na kurierów, bo dziś ma przyjść Lilkowy fotelik i pozostałe pier.dółki:-)

Aza - masz żylaki czyli hemoroidy czy żylaki pochwy?
Ja mam to pierwsze i dziś jest sądny dzień czyli wizyta w wc - masakra, dzień mam w d..............

Jezyk - właśnie jak Twoje zatoki? mnie teraz zaczyna atakować lewą stronę oko nawet mnie boli, mam ropny katar i schodzi więc nie rozumiem czemu zatoka szczękowa mnie boli? znasz się na tym? powinnam iść do lekarza czy poczekać dzień dwa.

Jenn - też mam kłucia i ciągnięcia.......

Mi się dzisiaj kręci w głowie, siedzę a mieszkanie wiruje, jestem sama z młodszą i mi ciężko.

Bada m - to pierworodny już mężczyzna prawie, życzę żeby tort się udał fajnie i smacznie

Alecta - też czekam na kuriera zamówiłam laktator i pełno pierdołów

No bo padnę - przybiega Maja i mówi: Mamusiu na balkonie był ptaszek i ja go wystraszyłam żeby się nie bał wiesz!!!

Ostatnia edycja:
Ech...
U mnie też wszawo za oknem zimno, piździ, zmarzłam w drodze do przedszkola :baffled:

Do tego nie odzywam się do męża, wczoraj ledwo z pracy wrócił i od progu pretensje o wszystko, a głównie o to, że... PÓŁ DNIA W DOMU SIEDZĘ :szok::szok::szok:
Normalnie masakra, idiota jeden, tak mnie zdenerwował, że kazałam mu się wypchać przeprosinami, bo mam dość tego, że jest głupi i wali teksty bez pomyślunku, a później mu się wydaje, że pogłaszcze mnie po ręce i już jest OK :wściekła/y:
Bo on jest wielce zmęczony po pracy i nikt poza nim nie ma prawa czuć się gorzej albo mieć złego dnia :wściekła/y:

Ja to załapałam takiego śpiocha, że wstałam chwilę przed 9.. co mi się zupełnie nie zdarza :-)
Cukier na czczo piękny, w sumie od 3 dni jakoś się obniżył, może dlatego, że odstawiłam zwykłą kanapkę przed snem, a zamieniłam ją na zwykły chlebek wasa żytni. W każdym razie oby tak do piątku.. Bo w piątek sądny dzień i czeka mnie poradnia :-(
Nastrój pozytywny, pranie porobiłam więc właściwie dzisiaj tylko chyba odkurzę i wsio :-)

Hej, wracam do żywych, przez nasz dom przetoczyła się jelitówka, nie polecam... ale już w miarę ok, męża jeszcze trochę męczy tylko. Zaraz ponadrabiam bo wczoraj dzień z życia wyjęty był.

Jakiś z du.po ten dzień, a rano niby tak dobrze się zaczął.
Idę pod kołdrę i wyjdę dopiero przed 15 jak trzeba będzie po dzieciaki jechać.

hej!

u mnie śnieg padał. takie tyci białe twarde kulki. no nieeeeeeee :-(

miłego dnia!

ja też czekam na kuriera, ale z home & you z pierwszymi prezentami (w tym roku stawiam na przeceny-ale wstrętna jestem :-D)

reklama
Sprite oj tam oj tam ;-)
Ja w tym roku zamawiam takie deseczki na obrazki i teściom zrobię, bo jak mają w grudniu przyjechać to tak głupio żeby bez niczego wracali, a znając ich na pewno dadzą albo kasę albo jakiś prezent.

Do góry