reklama
jenn200818
Fanka BB :)
LayDeek jaki maluch punktualny :-)
Już chciałabym, żeby mój się urodził.. ten czas ciąży już mnie wkurza.
Już chciałabym, żeby mój się urodził.. ten czas ciąży już mnie wkurza.
MommyTigger
Lay super :-) Gratulacje dla koleżanki
Bada , dziwisz się , że wyje My naszą w tamtym roku wysterylizowaliśmy ale w sumie dla jej dobra bo ona za chłopami i sexem to nie bardzo
Ja dopiero zjadłam śniadanie, wstawiłam pranie, zaraz złoże to co stoi i za sprzątanie się biorę. Muszę wszytskie nasze rzeczy poprać w tym tyg, i zaczynam pranie Tygryskowych rzeczy ;-) Jak ogarnę chałupę to ogarnę siebie, pojadę po ten termometr i gaci siateczkowych w tesco szukać bo położna mówiła, że tam są najfajniejsze :-) zakupy jakieś małe muszę zrobić i o 19 do gina jedziemy.... Ciekawe o której wrócimy..... Jak dobrze pójdzie to ok 23.... Jak gorzej to o 1 w nocy
Bada , dziwisz się , że wyje My naszą w tamtym roku wysterylizowaliśmy ale w sumie dla jej dobra bo ona za chłopami i sexem to nie bardzo
Ja dopiero zjadłam śniadanie, wstawiłam pranie, zaraz złoże to co stoi i za sprzątanie się biorę. Muszę wszytskie nasze rzeczy poprać w tym tyg, i zaczynam pranie Tygryskowych rzeczy ;-) Jak ogarnę chałupę to ogarnę siebie, pojadę po ten termometr i gaci siateczkowych w tesco szukać bo położna mówiła, że tam są najfajniejsze :-) zakupy jakieś małe muszę zrobić i o 19 do gina jedziemy.... Ciekawe o której wrócimy..... Jak dobrze pójdzie to ok 23.... Jak gorzej to o 1 w nocy
McPearl
Dziewczyny, ile dałyście za swoje śpiworki/kombinezony dla maluchów? Znalazłam taki jeden na allegro za 40 ale nie wiem czy nie czaić się na coś tańszego...
jenn200818
reklama
MommyTigger
McPearl my za jeden daliśmy 120 bodajże w H&M taki granatowy a za drugi 350.... Szybko stwierdziłam, że przegięcie grube to było Oba są z możliwością przerobienia na śpiworek taki.